Summer Glow! I vår har Estelle & Thild handplockat sina favoriter för att sätta den perfekta glowiga looken för våren och sommaren. En ”no makeup look” med perfekt bas och massa lyster och glow. Spana in nedan vilka steg och produkter som behövs för att få till Summer Glow!

Steg 1: Exfoliera

Estelle_Thild_ET-Biocleanse-Radiance-micro-polishGrunden till en jämn och fin hudton med mycket lyster är att exfoliera bort hudcellerna på det yttersta hudlagret. Välj en peeling-produkt som passar din hudtyp, och glöm inte att använda SPF efteråt, då huden blir extra solkänslig av exfolierande produkter.

Testa gärna: Estelle & Thild BioCleanse Radiance Micro Polish, som passar för alla hudtyper. Pris 245 kr.

 

Steg 2: Rengör utan att torka ut

Estelle-thild-brand-micellar-2Det kan vara uttorkande för huden om man använder för mycket vatten i sin hudvårdsrutin. Ett bra tips är att använda en bomullsrondell med micellärt vatten för att rengöra huden på morgongen, istället för en löddrande rengöring.

Med Estelle & Thilds Micellar Water kommer din hud att kännas mer återfuktad och glowig. Köp här för 199 kr

 

 

Steg 3: Lägg basen

Estelle_Thild_BioHydrate_TintedMedium_BoxAnvänd en färgad dagkräm för att få en lätt täckande finish med mycket lyster. Estelle & Thild har två varianter som har en lätt konsistens och passar alla hudtyper:

Tinted Moisturizer All In One Light passar dig med ljus hudton – finns att köpa här för 299 kr

Tinted Moisturizer All In One Medium passar dig med lite mörkare (medium) hudton – finns att köpa här för 299 kr

 

Steg 4: Bronza

Estelle-Thild-Sun-Powder-Sheer-shimmerApplicera solpuder där du blir naturligt solbränd: på kinderna, pannan och näsan. Med ett naturligt skimmer i solpudret får du den perfekta solkyssta looken!

Vi rekommenderar Healthy Glow Sun Powder Sheer Shimmer som ger en naturlig solkysst look, köp här för 289 kr

 

Steg 5: Addera dina favoriter

Estelle-Thild-long-lash-mascara-flower

För en komplett makeup: addera dina essentials. Kanske är det Estelle & Thilds Long Lash Mascara (köp nu för 199 kr) – eller en av Estelle & Thilds härliga läppbalsam eller lipgloss?!

 

 

 

 

Hela Estelle & Thilds sortiment hittar du här >>>