Akamuti är ett brittiskt företag som producerar naturliga och ekologiska produkter med råvaror från fair trade-odlingar runt om i världen. Deras produkter är inte certifierade enligt Soil Association men flera av deras ingredienser är det. Produkterna innehåller inga konstgjorda ämnen. Denna fotcreme innehåller endast sötmandelolja, aprikoskärnolja, persikoolja, myrraolja, eteriska oljor och ekologiskt bivax.

Akamuti köper du här. 

  • Vad: Akamuti, Tangerine Twist, Foot Smoothie, 60 ml, 149 kronor. 
  • + Underbar liten burk som är väldigt fin. Och när man öppnar den slås man av en underbar doft av klementiner! Så himla fräsch, jag vill genast slicka i mig detta. Och det blir inte bättre av att cremen ser ut som en blandning av Lemon Curd och citronsorbet. Wow. Fluffig och samtidigt oljig konsistens på cremen som är lätt att smörja in i fötterna. Och de blir genast mjuka och sköna. Håller dessutom fötterna mjuka och återfuktade länge.
  • – Fötterna blir väldigt kladdiga, så det blir märken på golvet och man vill ju gärna låta cremen sjunka in före man sätter på sig strumporna på morgonen på väg till jobbet. Men det hinns ju inte, så då känns fötterna lite klibbiga därinne i strumporna.
  • Betyg: 4. 

English: This foot balm from British brand Akamuti is soo yummie! Smells so great of tangerine that I want to eat it!