Naturligt Snygg – en heldag om grön skönhet. I lördags hände det som jag länge hade sett fram emot – min gröna skönhetsdag gick av stapeln på Nordic Sea i Stockholm. Jag yrde runt på morgonen för att göra i ordning i lokalen, hämta paket, ta emot utställare som jag knappt hann prata med och samtidigt försöka få överblick på allt.

havet

 

Lokalen före: inte den mysigaste platsen i världen, men den fylldes snart med så mycket sköna babes och härlig stämning!

 

Goodie bags Naturligt Snygg

Många fina företag hade varit jättegulliga och skickat massa produkter som alla gäster fick med sig hem i sina goodiebags. Och jag fick god hjälp att packa dem också.

packa goodiebags

Mina söta kompisar Andrea och Maria hade bra koll på vad som skulle i var. Och sen fick de rusa iväg på lunchen med en pirra för att hämta ytterligare paket. Men allt flöt på fantastiskt! Och utan Mats och gänget från Turkos hade vi ju inte ens haft några påsar – så tack för det!

Hannah Naturligt Snygg

Många påsar blev det! (Och jag måste sträcka på mig!)

Katarina Sundloef

 

Katarina från Sundloef hade fått order av mig att ta med dofter från Sama och Honoré de Prés,  som de säljer i sin fina butik på Östermalm. Och det var ju en succé – gästerna flockades som bin kring en bikupa! Sundloef hade lagt ned fina prover från Patyka och Jurlique samt rabattkupong i goodiebagsen.

oikos

 

Emma och Klara från Oikos hade tagit med sig vitalvaror (beauty boosters!) som tex organiskt svavel och nässelpulver och det fick alla gäster med sig hem tester på i sina goodiebags. De bjöd också på fin rabatt i sin salong. De hade med sig fina aleppotvålar som man kan ha som schampo som jag blev väldigt nyfiken på.

bellapierre cosmetics

 

Och här är systrarna Aspgren som är svenska distributörer av Bellapierre Cosmetics. De hade med sig massa fint – och 100 % pure – på riktigt! – mineralsmink som gick som smör i solsken! Alla fick med sig en produkt i goodiebagen och även en rabattkupong till deras webbshop.

veronica di tchon

 

Och här är supergulliga Veronica som har egna märket Di Tchón som jag verkligen gillar. Trots att jag befarade att det skulle bli supertrångt i lokalen lyckades hon få det att se ut som en riktig skönhetsmässa med sitt snygga bord. Alla gäster fick fina prover av dag- och nattcreme med sig hem och jag ska spara mina till våra två veckor på Gotland – det blir perfekt!

riddarkliniken

Inne i garderoben fick jag lov att trycka in söta duon från Riddarkliniken; hudterapeuterna Ing-Marie och Ellinor. Där hade de ställt upp en massagebänk där gästerna fick prova på en miniversion av en ögonbehandling av Lakshmi (skulle jag behöva i dag 🙂 samt handmassage.  Riddarkliniken hade stoppat ned ett fin-fint erbjudande på behandlingar på deras fina salong i gästernas påsar.

ellinor och jenny

Söta Jenny aka Rosella Eco Beauty satte jag i arbete direkt genom att göra henne till dörrvakt/clipboard-nazi. Hon var jätteduktig på att ta emot alla gäster! Och snäll nog att lägga ned en fin rabattkupong från sin gröna shop Green Diva i gästernas påsar.

Naturligt Snygg - en heldag om grön skönhet

Här ser ni Jenny från Luxsit som var en av föreläsarna. Synd att jag inte hann prata mer med er gäster, men det var härligt att se att alla minglade och verkade ha trevligt. Och under föreläsningarna satt alla som fina ljus. Fantastiskt!

Fler bilder kommer!

English: Wow! Yesterdays event in some pictures. Stay tuned for more!