Ekologiskt serum. Franska Sama gör väldigt fina dofter – kolla in min favvo här – och detta är ett serum, en ansiktsolja som är 100 % naturlig och 99% ekologisk och som innehåller olja från solros, jojoba, vildros, hampa, avocado, makademianöt, sesamfrön, druvkärnor, tamanu (ett träd som växer i stillahavsländerna) samt gurkört.

Dessutom innehåller oljan extrakt från irisrot och vanilj och eteriska oljor från ros, néroli, samt växterna boswellia och cistus. Denna har jag använt till natten i kombination med en ayurvedisk ansiktsmassage.

Samas lyxserum köper du här. 

  • Vad: Sama, Sérum Sacré, 30 ml, 1 399 kronor.
  • + Åh. Ni ser ju vilken ynnest det är att ha denna vackra flaska i mitt badrumsskåp. Den borde istället ha ett altare. Dessa droppar doftar så ljuvligt, så ljuvligt. Jag vill sälja allt jag äger och köpa tusen flaskor och hälla i mitt badkar. I väntan på det nöjer jag mig med att använda denna olja till kvällen. Till produkten ingår ett schema med en ayurvedisk ansiktsmassage som tar sin lilla tid men som bara blir skönare och skönare. Och resultatet är slående. Huden strålar, ansiktet känns helt upplyft, som om det har vaknat till och musklerna har fått liv. Linjerna suddas ut, ansiktet fylls ut och det känns att blodcirkulationen är i gång. Oljan går djupt ned och det känns fantastiskt, huden är återfuktad och helt mjuk. Jag vill aldrig vara utan denna.
  • – Dyr.
  • Betyg: 5

English: This fantastic facial oil from French luxury brand Sama is just incredible. It comes with an ayurvedic massage regimen that lifts the face, erases the fine lines, starts the blood circulation and just makes the skin feel and look fabulous! I love it and the thought of it not being in my bathroom is more than I can bare.