Har du bokat in lördag den 2 oktober ännu? Det är hög tid att göra det så kan du komma och lyssna på inspirerande talare under vår gröna skönhetsdag Green Beauty Day! Bland andra Michael Löfgren som talar om hur du kan optimera din sömn. 

Under vår gröna skönhetsmässa på Münchenbryggeriet i Stockholm lördag den 2 oktober, kan du förutom att handla noga utvald grön skönhet bland 50-talet märken, även bli inspirerad till tusen! Bland föreläsarna som i höst håller till i Nobelterrassen, syns bland andra Michael Löfgren från Neal’s Yard Remedies.

”Sov sött med Neal’s Yard Remedies”

Hur kan naturen hjälpa dig att sova bättre?

Visste du att en av tre har sömnproblem och att dålig sömn påverkar både huden och hälsan negativt? Neal’s Yard Remedies har utvecklat effektiva, helt naturliga produkter för att förbättra din sömnkvalitet. Under deras interaktiva workshop får du smaka, dofta och känna på produkter som kan hjälpa dig till bättre sömn.

Michael Löfgren har många års erfarenhet av hälsa och skönhet både som yogalärare i Sydney och i Norden som VD för företaget Eteritique som distribuerar naturliga och ekologiska hälso- & hudvårdsprodukter och som är svensk distributör för brittiska hälso- och skönhetsföretaget Neal’s Yard Remedies.

Kl. 11.15 
Nobelterrassen 
Green Beauty Day 

Här köper du biljett till Green beauty Day >>>

Här kan du läsa mer om mässan >>>