Green Beauty Day den 8 oktober närmar sig med stormsteg! Och en av årets föreläsare är så klart Naturligt Snyggs grundare, Hannah Sjöström. Under årets mässa bjuder hon på en workshop i ansiktsyoga och gua sha – 45 minuter som kommer att få ditt ansikte att stråla! 

Hannah Sjöström har under åren bjudit på olika föreläsningar inom holistisk och naturlig skönhet på vår gröna skönhetsdag Green Beauty Day. Under årets upplaga blir det fullt fokus på ansiktsyoga, som hon också bjöd på lite grann förra året. Men även på gua sha, den populära massagetekniken med stenar.

– I år vill jag  enbart fokusera på ansiktsyoga och gua sha. De flesta vet var jag står när det gäller ekologisk hudvård och skönhet, men nu när jag åldras så märker jag att enbart bra hudvård inte hjälper mig att hålla mig glowig.

”Jag åldras, så jag kan inte enbart lita på bra hudvård längre. Jag behöver jobba mer med huden och då är ansiktsyoga och gua sha perfekt!”

Under föreläsningen går Hannah igenom principerna bakom ansiktsyoga, hon berättar också om sitt nya varumärke, You Bloom där hon samlar sin ansiktsyoga och även annan yoga som hon undervisar i. Men framför allt får du testa på flera härliga övningar som du kan göra själv hemma. Och så går hon också igenom de grundläggande principerna för hur man göra riktig gua sha massage.

– Jag ser många på social medier som tyvärr använder gua sha fel – det kan ge skador på huden. Det vill vi inte!

– Det bästa med ansiktsyoga är att den är enkel, man kan göra den när som helst – okej, kanske inte ute på stan – närsomhelst under dagen när det passar dig. Dessutom räcker det med så lite som 5 minuter varje dag – och det är ju gratis!

you bloom ansiktsyoga

Här kan du följa Hannahs instagram You Bloom Ansiktsyoga för inspiration till olika övningar. 

Green Beauty Day 8 oktober

Lördag den 8 oktober öppnar vi dörrarna för Green Beauty Day – en heldagsmässa för dig som älskar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Mässan går av stapeln på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. Du kan förvänta dig flertalet utställare som säljer smink, hudvård och hårvård, trevligt mingel och flera inspirerande föreläsare från den gröna skönhetsvärlden.

Köp din biljett till Green Beauty Day här >>>

 

Läs mer här: Makeup Master Class med Linda Öhrström på Green Beauty Day: 

Makeup Masterclass med Linda Öhrström på Green Beauty Day!