Årets grönaste och härligaste nyhet är här: äntligen lanserar Weleda sina nya Skin Food-serie i Sverige! Den klassiska gröna multisalvan Skin Food som varit en av Weledas storsäljare i över 90 år (!) får nu sällskap av tre nya Skin Food-produkter.

 

Låt oss ta en närmare titt på nyheterna:

skin-food-light-storlekar

Skin Food Light

Precis som namnet antyder är detta en lättare variant av Skin Food-originalet, och den har en lättare konsistens och absorberas snabbare av huden. Men precis som originalet är det en riktigt vårdande och mjukgörande multikräm som gör torr och narig hud mjuk och smidig igen, samtidigt som den ger huden näring och hjälper huden att bibehålla fukt. Använd över hela kroppen eller på torra fläckar för en vårdande fuktboost. Denna väldoftande och välgörande multikräm kan såklart användas av hela familjen.

Här hittar du Skin Food Light, 75 ml >>>

Här hittar du Skin Food Light, 30 ml >>>

 

weleda-skin-food-body-butter

Skin Food Body Butter

Håll i hatten nu – om du gillar body butters och Skin Food så kommer du att ÄLSKA Skin Food Body Butter! Tänk dig en fluffig, sammetslen kräm som ger huden intensiv vård och näring – den här är perfekt för dig som har en torr hud. Innehåller kakosmör, sheasmör, kamomillextrakt och ringblomsextrakt som hjälper till att återfukta huden och ge lyster. Dessutom superenkel att applicera och den absorberas snabbt av huden.

Här hittar du Skin Food Body Butter, 150 ml >>>

 

Weleda-skin-food-lip-balm

Skin Food Lip Balm

Till sist släpper Weleda också ett läppbalsam i Skin Food-serien. Så smart och efterlängtat eftersom vi är många som gått runt med den klassiska Skin Food-tuben i väskan för att ha till läpparna. Skin Food Lip Balm är snabbverkande och skapar en skyddande barriär och boostar läpparna med näring och efterlämnar en mjuk och smidig känsla. Innehåller bivax skyddar läpparna från att torka ut. En riktig favorit i vinter!

Här hittar du Skin Food Lip Balm >>>