Det var otroligt många som deltog i vår recensionstävling – så himla kul tycker vi! Tack för alla fina, ärliga och viktiga omdömen. Vi har nu läst igenom era recensioner och valt ut tre som blir de lyckliga prisvinnarna. Men såklart vi vill ge alla som deltagit en stor guldstjärna som tack för hjälpen. 

De priserna som kommer att delas ut är alltså följande:
1:a pris: Presentkort på 1000 kr i Naturligt Snygg webbshop + produkten du recenserat
2-3:e pris: Produkten du recenserat

Det var väldigt svårt att välja ut tre vinnare bland alla de fina recensioner som kom in, men här är de personerna vi till slut beslutat os för:

1:a pris – Hannah Johansson | Loelle Avokadoolja Eko
Recension: Loelles avokadoolja är en lätt olja som snabbt smälter in i huden och ger direkt en len känsla. Har en ganska tydlig avokadodoft som luktar milt och naturligt och ger en fräsch efterkänsla. Har fungerat ypperligt för att bota oren och lättirriterad hud under vinterförhållanden när den använts två gånger dagligen som hudolja. Har även provats som hårmask och gett ett lent resultat med massa glans!

2:a pris – AnnMarie Gustafsson | RMS Beauty, Un Cover Up, nyans: 000
Recension: Jag har äntligen hittat concealern som jag har letat efter i åratal. Jag har ljus hud med brustna kapillärer på näsan = Rudolf med röda mulen. Den här concealern täcker jättebra och färgen smälter in med min naturliga hudfärg. Dom dagar jag inte har tid eller lust att göra en hel make up räcker det att dutta på lite concealer och färgad lip balm.

 

3:e pris – Karolina Danielsson Zuii Organic Foundation Primer
Recension: En fantastisk primer som man känner innehåller vårdande ingredienser för huden. Älskar den och har precis köpt min tredje flaska.