Intresset för hållbar skönhet och shopping via nätet ökar. Det märker vi på Naturligt Snygg och vår verksamhet växer så det knakar! Nu letar vi efter peppade praktikanter med intresse för naturlig skönhet. 

 

Till vårt kontor på Södermalm i Stockholm söker vi en praktikant som precis som vi är taggad på grön skönhet, hälsa och e-handel. Flera av våra tidigare praktikanter har fått jobb i branschen, och erfarenheterna du får hos oss är eftertraktade.

Vi söker dig som pluggar media, kommunikation, marknadsföring, e-commerce eller liknande, och som ska göra praktik under vårterminen 2020. Vi tar emot en praktikant per termin och skräddarsyr praktikupplägget utifrån utbildningens krav och dina intresseområden.

Är du vass på digitala publiceringsverktyg, en snabb och duktig skribent eller har erfarenhet av att jobba i webbshopp? Då vill vi gärna att du söker! Har du intresse av att fota, filma, hantera photoshop eller brinner du för Instagram och att få synlighet i sociala medier – då är vi också rätt plats för dig. Som praktikant på Naturligt Snygg kommer du bli en del av vårt team, där alla är motiverade och samarbetar för att sprida mer grön skönhet till folket!

Låter det som något för dig? Hör av dig till annelie@naturligtsnygg.se om du är intresserad. Vi hanterar intresseanmälningar löpande.

 

Följer du oss på Facebook? >>>

Och på Instagram? >>>