Intresset för hållbar skönhet och shopping via nätet ökar. Det märker vi på Naturligt Snygg och vår verksamhet växer så det knakar! Nu letar vi efter peppade praktikanter med intresse för naturlig skönhet. 

 

Till vårt kontor i Stockholm (Ulvsunda/Bromma) söker vi en praktikant som precis som vi är taggad på grön skönhet, hälsa och e-handel. Flera av våra tidigare praktikanter har fått jobb i branschen, och erfarenheterna du får hos oss är eftertraktade.

Vi söker dig som pluggar media, kommunikation, marknadsföring, e-commerce eller liknande, och som ska göra praktik under höstterminen 2021 . Vi tar emot en praktikant per termin och skräddarsyr praktikupplägget utifrån utbildningens krav och dina intresseområden.

Är du vass på digitala publiceringsverktyg, en snabb och duktig skribent eller har erfarenhet av att jobba i webbshopp? Då vill vi gärna att du söker! Har du intresse av att fota, filma, hantera photoshop eller brinner du för Instagram och att få synlighet i sociala medier – då är vi också rätt plats för dig. Som praktikant på Naturligt Snygg kommer du bli en del av vårt team, där alla är motiverade och samarbetar för att sprida mer grön skönhet till folket!

Låter det som något för dig? Hör av dig till annelie@naturligtsnygg.se om du är intresserad. Vi hanterar intresseanmälningar löpande.

Hur fungerar praktiken med tanke på covid-19? 

Vår målsättning är att praktiken mestadels görs på plats på vårt kontor för att kunna ge dig som praktikant bäst förutsättningar för att komma in i verksamheten och för att få handledning. Men vi kommer givetvis följa rådande rekommendationer, och säkerställa att delar av praktiken kan genomföras på distans.

 

Följer du oss på Facebook? >>>

Och på Instagram? >>>