Lily Lolos läppstift är populära eftersom de är mjuka och återfuktande och kommer i många användbara färger. Alla är inte 100 % pigmenterade, utan några av dem är lite genomskinliga och lämnar läpparna med lite glans  – och de har bra hållbarhet. Håller läpparna mjuka och återfuktade länge, inga torra läpparna här inte! Vi har tittat närmare på flera av nyanserna:

lily_lolo_swatches

Desire ser först mörkt bordeaux-färgad ut i hylsan, men det är inte 100 % pigmenterat och det blir lite ljusare rött på läpparna. Mjukt, behagligt och lätt att måla på läpparna.

Romatic Rose är en ljust bärfärgad rosa som har en otroligt snygg nästan lite guldig ton. Den är tydligt rosa men lite gammelrosa som smälter in bra i mångas naturliga läppton. Redaktionens favorit!

Temptation är en klassiskt kall rosa som är pigg i färgen och känns lite mörkare bubbelgumsfärgad. Kul färg som passar när man vill ha fokus på läpparna.

French Flirt är en lite varmare ljust röd som går lite åt rost. Bra pigmenterad och passar bra till varmare hudtoner.

lilylolo_lipsticks

Från vänster:

Demure är en nude färg som går åt aprikos och som har riktigt bra pigment.

Intense Crush är en bärfärgad lite mörkare rosa som är kall i tonen och har också riktigt bra pigment. Snygg färg som nog passar många.

Love Affair är också kall och också rosa, men drar också lite åt lila och samtidigt brunt. Otroligt smickrande på läpparna eftersom den också är lite gammelrosa. Inte fullt lika pigmenterad som de två till vänster.

Rose Gold är en skimrande aprikosrosa som innehåller skimmerpartiklar, så på läpparna ser den nästan mer ut som ett läppglans, alltså inte så pigmenterat.

lily_lolo_lappstift

Från vänster: Romantic Rose, Desire, Temptation, French Flirt, Rose Gold, Love Affair, Intense Crush och Demure.