Populära Urtekram gör vegansk, naturlig och ekologisk hudvård till schyssta priser. Nu lanserar de även ny ansiktsvård som är vegansk med naturliga ingredienser. Det finns tre olika hudvårdsserier som är anpassade efter olika hudtyper. Oavsett om du har normal, kombinerad eller torr hud så kommer du hitta fuktkrämer och ansiktsrengöring för dig. Dessutom finns det fyra härliga ansiktsmasker som verkar på 3 minuter!

Urtekrams hudvårdsprodukter innehåller naturliga aktiva ingredienser med lugnande, återfuktande och uppfräschande egenskaper, såsom aloe vera, jojobaolja, sheasmör och hyaluronsyra som säkerställer återfuktning och näring under hela dygnet. Produktionen ligger i det natursköna Mariager på Jylland, Danmark.

Urtekrams ansiktsvård

För dig som önskar glow och återfuktning

Urtekram Narcissa Detox Glow

Det här är  hudvårdserie är till dig som vill ha återfuktning och massa lyster. Serien består av fem produkter som är laddade med C-vitamin från superfrukter som kakadu-, illawarra-, och burdekinplommon kombinerade med peptider och hyaluronsyra som hjälper huden att boosta återfuktningen och ge en fint lyster. En av produkterna, Urtekram Narcissa Detox Glow Essence är nominerad till ”Årets Nyhet” i Organic Beauty Awards 2022. Hela serien är vegansk.

 

För dig som önskar energi och styrka

Urtekram Blown Away Wild Lemongrass

En vegansk hudvårdserie för dig med normal till blandhy. Med en frisk doft av citrus och vilt citrongräs som ger dig energi och styrka. Serien innehåller ingredienser som aloe vera, jojobaolja och mandelolja som ger din hud fukt, glow och bevarar elasticitet. Serien består av flertal produkter som micellärvatten, nattkräm och dagkräm.

Vårdande och fukt för huden

Urtekram Spicy Orange Blossom

En hudvårdsserie som passar dig med normal till torr hud. Den är vårdande och fuktgivande för huden. Innehåller ingredienser som kokosolja, veteolja och sheasmör. Med en naturlig doft av apelsinblommor och perfekt balanserade kryddor.

Vacker hy på 3 minuter med

Urtekram Instant  Face Mask

Här har vi fyra härliga ansiktsmasker som endast behöver 3 minuter på sig för att tillgodoser hudens behov:

Hydrating Face Mask som hjälper torr hud återfår sin fuktbalans och mjukhet.

Nourishing Face Mask som passar dig med torr och obalanserad hy, den ger din hud  lyster och mjukgör.

Purifying Face Mask passar dig med normal till fet hud, den matta ner, minskar glansig hy och mjukgör på enbart 3 minuter.

Radiance Face Mask passar alla hudtyper, masken gör din hud fräsch och full med lyster.

 

Video: Upptäck Urtekram Beauty