Eller crepes och crepes förresten… när jag har riktigt bråttom köper jag färdiggräddade pannkakor och rör ihop själva fyllningen bara. Så gott och så enkelt!

Supersnabba crepes med spenatfyllning
4 port

8 färdiggräddade pannkakor
140 g bladspenat
2 dl Crème fraiche gourmet fetaost & soltorkade tomater
ev 5-6 soltorkade tomater, klippta i strimlor
2 dl naturell keso
1 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.
Ta bort de grövsta “stammarna” från spenaten och klipp eller riv i mindre bitar.
Blanda ihop med crème fraîche och keso samt ev soltorkade tomater. Fyll pannkakorna med spenatblandningen och rulla ihop. Strö riven ost över.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter, tills rätten fått fin färg. Servera med en matig sallad, gjord på exempelvis salladskål.

Fler supersnabba rätter:

Veckans vardagsvego: Nektarin- och halloumisallad

Veckans vardagsvego: Morotspasta med ruccola och valnötter

Veckans vardagsvego: Grön ärtsoppa