Det är inte alltid så lätt att finna inspiration till att laga god och hälsosam vardagsmat. Vi har därför satt samman en veckomeny med recept där du kan finna inspiration för veckans middagar. Den här veckan innehåller menyn bland annat en riktigt riktigt god kikärtskorv med glutenfritt bröd och en otroligt god lax som på grund av sin delikata enkelhet smög sig in i vegomenyn!

korv vegetarisk

Vegetarisk korv och glutenfritt fluffigt, saftigt korvbröd >>>

Hur gott vore det inte med vegetarisk kikärtskorv?. Det fantastiska korvbrödet du kan göra till är veganskt, glutenfritt, raffinerat sockerfritt, mejerifritt, utan ägg och utan nötter. Båda recepten är otroligt enkla och går snabbt att göra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God och enkel pestolax som är perfekt för matlådan >>>

En enkel pestolax som du tillreder i ugn med sötpotatis-mos och kokta grönsaker. En smarrig rätt med härlig blandning av smaker, som är både snäll för kroppen och magen. Rätten är full av protein och bra fetter för att orka en hel dag!

socca vaffla

Frasig och matig glutenfri soccavåffla >>>

En perfekt rätt som går att variera in i oändligheten, toppa med just det som du är sugen på och njut av dessa barnsligt goda glutenfria våfflor.

Broccolisallad-878x1024 (kopia)

Fetaost- och broccolisallad >>>
En riktigt saftig och matig sallad som du kommer att älska! Koka matvetet i buljong och rosta valnötterna så blir den en riktig kalasmiddag.

frasiga bollar vegetarisk middag

Frasiga bollar med apelsinsallad och valnötter >>>

Frasiga bollar med apelsinsallad och valnötter. En fräsch och lätt rätt som är lätt att förälska sig i.