Sminktrend. Vårens fräschaste makeup-look gör du enkelt med Estelle & Thilds vårdande och rena sminkprodukter, vars noga utvalda nyanser ger ett naturligt intryck och en härligt, hälsosam lyster!

Här har vi tagit fram en steg-för-steg guide med fem nyckelprodukter ur Estelle & Thilds makeup-sortiment för dig som vill sätta den perfekta, vårfräscha makeupen.

# Steg 1: Bas som ger naturligt glow

Estelle-Thild-Healthy-glow-foundation-123Grunda med Estelle & Thilds Bio Mineral Healthy Glow Foundation som är en lätt och återfuktande foundation som jämnar ut hudtonen och ger dig en hälsosam glow samtidigt som den ger huden näring.

Denna foundation har en lätt formula och som snabbt går in i huden och ger ett skirt täckande resultat. Perfekt bas för vårens lätta och fräscha makeup!
Finns i 6 nyanser anpassade för olika hudtoner.

Handla här för 299 kr

 

 

 

# Steg 2: Ljusrosa kinder för en fräsch look

Estelle-Thild-Blush-Soft-pink

En vårfräsch och snygg look får du med Estelle & Thilds Fresh Glow Satin Blush Soft Pink som är en ljus pastellig rosa med en fin hint av aprikos. Den är sammetslen och ger en fin lyster utan att vara glittrig. (Här kan du läsa Hannah Sjöströms recension av Soft Pink >>)
Detta pigmentrika och hållbara rouge, innehåller dessutom vårdande avokadoolja och sheasmör som återfuktar huden.

Handla här för 289 kr

 

 

 

# Steg 3: Skapa djup med snyggt silvergrått skimmer

Estelle & Thild BioMineral Silky Eyeshadow BareLyft fram dina ögon med Silky Eye Shadow Bareen grå skimrig nude-nyans som ger ett väldigt snyggt silvergrått skimmer på huden. Denna ögonskugga har en sammetslen formula och en fantastisk finish som ger dina ögon både djup och lyster.

Här kan du läsa Hannah Sjöströms recensioner av ögonskuggorna från Estelle & Thild >>

Handla här för 229 kr

 

 

 

# Steg 4: Förläng fransarna och definiera dina ögon

Estelle-Thild-long-lash-mascara-boxAvsluta din ögonmakeup med Estelle & Thilds Long Lash Mascara som separerar och förlänger fransarna och definierar dina ögon.

Ger dig långa, definierade, djupt svarta fransar som är helt rätt i vår.

Köp här för 199 kr

 

 

 

 

 

# Steg 5: Rosa lyster och glans på läpparna

Estelle & Thild BioMineral Lip Gloss CamelliaEn mild rosa färg med naturlig lyster och fin glans är den perfekta avslutningen på vårens makeup. Estelle & Thilds Lipgloss Camellia har samma mjuka rosa ton som Camellia-blomman och är perfekt för vårens skira makeup.

Estelle & Thild BioMineral Lipgloss finns i tio härliga nyanser med naturligt skimmer. Alla har en härlig doft av söt vanilj och innehåller vårdande jojobaolja.

Köp här för 199 kr

 

 

 

 

Här hittar du hela Estelle & Thilds sortiment av makeup samt hudvård >>>