Visste du att björk har en renande och stärkande effekt på kroppen? De näringsrika björklöven har använts i generationer tillbaka för att hjälpa kroppen att komma i balans och må bra. Tillsammans med Weleda erbjuder vi nu 20% rabatt på deras välgörande björkprodukter – så passa på att ge kroppen en riktig vårkick!

 

Runt om i Europa har de näringsrika björklöven länge använts i stärkande skönhetskurer. Från mitten av maj till början av juli är björken i sin allra mest vitala uppbyggnadsfas och halterna av flavonoider, saponiner och tanniner är som högst. Dessa ämnen fungerar som naturliga antioxidanter och förbättrar hudens upptagningsförmåga.

Weledas produktserie Birch baseras på ekologiskt björklövsextrakt och innehåller tre produkter:

Weleda Birch Body Scrub – en mild och fräsch skrubb som skonsamt rengör och masserar huden. Perfekt att grunda med inför solsäsongen!

Weleda Birch Cellulite Oil – en grym kroppsolja med extrakt av ekologiska björklöv, rosmarin och stickmyrten. Minskar celluliter och gör huden jämnare och fastare vid regelbunden användning.

Weleda Birch Juice Aktiv Kur – en vitaliserande dryck med björkextrakt och juice från ekologiska citronodlingar. Fullmatad med nyttiga ämnen från björken som gör den perfekt att använda under en vårkur eller som komplement till kosten.

 

Björkprodukterna kan antingen användas för sig själva, eller som en del i ett detoxprogram där man kombinerar produkterna med en bra kost och motion. Lycka till med din vårboost!

 

Här kan du handla Weledas björkprodukter med 20% rabatt >>  

 

Mer inspirerande läsning om björk hittar du här:

Maya Nestorovs detoxande skönhetsrutin med björk 

Hur bra är björkprodukterna? Linda Öhrström recenserar & betygsätter

Baka med björk? Testa Detox Lifes glutenfria mandarinkaka med björksocker