Nytt i shoppen. Amerikanska hår- och hudvårdsmärket John Masters Organics kommer med flera härliga produktnyheter för håret – och tajmingen kunde inte varit bättre för dessa nyheter!

Boosta sommarhåret med Rose & Apricot Hair Mask

Hair-mask-jmo
Nya Hair Mask Rose & Apricot for Normal Hair är en superboost för håret och helt perfekt att använda för att stärka håret inför den stundande badsäsongen.

Denna fuktgivande och reparerande hårmask hjälper till att balansera fuktnivåerna, reparera kluvna hårtoppar och stimulera hårbotten. Den gör ditt hår glansigt och luftigt samtidigt som du får en frisk hårbotten.

Köp här för 370 kronor >>>

 

 

 

Styling-pasta för alla frisyrer

jmo-hair-pasteNya Hair Paste är en multifunktionell stylingprodukt för både långt och kort hår med matt finish och medium hold. Den ger en fantastisk volym och textur med precis rätt stadga. Denna stylingprodukt (som kan användas av både män och kvinnor) har en lätt citrusdoft med en hint av bergamott och frankincense.

Köp här för 255 kronor >>>

 

 

 

 

 

Kompletta hår-set för resan

john_masters_essential_dry_hair_1

Kanske är de nya hår-kitten från John Masters sommarens smidigaste nyhet!?! Bägge två innehåller schampo, balsam, hårkur + arganolja i smidiga resestorlekar – och i fina tygnecessärer. Travel kit for Dry Hair kostar 480 kronor och är för dig med torrt hår, medan Travel Kit for Normal Hair kostar 460 kronor och passar dig med normalt-fett hår.

 

 

 

 

 

Minisar och testers

minisar-jmo

 

Många kunder har efterfrågat att kunna köpa enskilda minisar och testers på John Masters Organics olika hud- och hårvårdsprodukter – både för att testa och för att kunna ha med på resor och i träningsväskan. Därför känns det superkul att nu kunna erbjuda många av JMO:s klassiska produkter i 30 och 60 ml-förpackningar.

Spana in alla minisar – och travelsizes här >>>

 

 

 

Mer läsning för dig:

 

Toppbetyg för John Master Organics anti-frizz-olja >>>

Recension: Fuktgivande mist med lavendel från John Masters >>>

Ekologiska roll-on-parfymer från John Masters Organics >>>

Här hittar du hela sortimentet av produkter från John Masters Organics >>>