Nu är det äntligen dags för ett nytt efterlängtad varumärke i webbshoppen: Pai Skincare. Detta brittiska hudvårdsmärke har specialiserat sig på hudvård för alla med känslig hud – oavsett om din hud är torr eller fet, ung eller mogen. Flera av Pais produkter är prisbelönta och såväl konsumenter, som professionella makeup-artister och kändisar lovordar detta märke som verkligen hjälper dig med känslig hud.

 

Alla Pais produkter är framtagna i London av deras forskningsteam som är experter på känslig hud. Deras produkter rekommenderas även om du har irriterad hud eller lider av eksem, rosacea, psoriasis och acne – hur bra är inte det?!!

På Naturligt Snygg har vi såklart tagit in hela Pais produktsortiment – och även om vi tycker att alla produkter är grymma, så är det några produkter som sticker ut lite extra, som vi verkligen vill tipsa om!

Pai Skincare Rosehip Bio Regenerate Fruit & Seed Oil Blend, 30 ml

 

 

Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil

Det här är den mest kända produkten från Pai. En unik ekologisk ansiktsolja med koncentrerad nyponolja från både nyponfröet och nyponfrukten vilket ger en högre koncentration av välgörande ämnen. Minskar synliga ärr, solskador och rynkor i ansiktet.

Dessutom vinnare i Bazaar Beauty Awards 2011 som årets ekologiska mirakelprodukt!

 

 

Pai Skincare Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream, 50 ml

 

 

Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream

Balanserande ansiktskräm för dig med blandad till fet hud, ger en matt finish och gör så att makeupen sitter perfekt. En stor favorit bland makeup-artister eftersom den gör att sminket sitter både bra och läääänge!

Vinnare i Bazaar Beauty Awards 2011 som årets ekologiska hudvårdsunderverk!

 

 

 

Pai Skincare Chamomile & Rosehip Calming Day Cream, 50 ml

 

 

Chamomile & Rosehip Calming Day Cream

En lugnande ansiktskräm med kamomill för dig med lättirriterad och känslig hud samt för dig som ha problem med lätt rosacea och eksem. Så tryggt med en produkt som fungerar även på problemhy!

Och den här krämen är dessutom en favorit hos Natalie Portman!

 

 

 

Läs mer om Pai Skincare och alla produkter här >>>