Nu dundrar det in nya härliga naturliga deos fria från aluminiumklorid i shopen! Från Toronto kommer det kanadensiska märket Lovefresh som grundades av Stacey Davis redan 2006. Hon kallar sig själv för en ”kreativ kemist” som älskar att laga mat och hon insåg att samma passion kunde överföras till hudvård. Så köket blev en experimentverkstad i jakten på naturliga produkter för kroppen som skulle kännas lyxiga och samtidigt inte ge avkall på effekt.

I dag ingår en fast krämdeo i sortimentet och den kommer i flera härliga dofter, något som ligger Stacey Davis varmt om hjärtat.

”Som certifierad aromaterapeut har jag lärt mig om fördelarna och alla olika egenskaper av eteriska oljor. Våra produkter luktar inte konstgjort eller medicinskt. Det är som en låt från 20 år sedan … människor vill höra något som bringar tillbaka bra minnen och får dig att må bra. Ditt luktsinne är exakt detsamma; något som luktar riktigt gott får dig att verkligen må bra!”, skriver hon på företagets Facebook-sida.

Men det finns självklart också en deo helt utan doft för dig som är känslig. Förutom de populära deodoranterna, säljer vi också deras hårvård som består av schampo och balsam för olika hårtyper. Hudvården från Lovefresh är 100 % naturlig och vegan.

Köp eller läs mer om Lovefresh produkter här >>> 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>