Nu drar vi igång en ruskigt bra kampanj som kommer bli svår att motstå! Det finns väl ingen som missat hur mycket vi gillar arganolja? Just nu kan du köpa Body Bazars exklusiva arganolja och få en annan av våra favoriter på köpet: En African Black Soap från samma märke, värde 79 kr!

Så passa på nu, för den här produktduon gör underverk när du använder dem ihop! Black Soap som du kan använda både i ansikte och på kroppen har en djuprengörande och exfolierande effekt som samtidigt årerfuktar. Vilket fungerar perfekt inte minst för oren hy!

Att tvätta dig ren med Black Soap och därefter återfukta med arganolja gör susen för din hud. Både den rena arganoljan och sheasmöret som är huvudingrediensen i tvålen har de minst tilltäppande egenskaperna som oljor kan ha! De båda har graderats med 0 på den så kallade ”comedogenic chart” där oljor graderas från 0 – 5 beroende på hur mycket de är benägna att täppa till porerna.

Den exklusiva arganoljan från Body Bazar är självklart 100% ekologisk, kallpressad, obehandlad och odeodoriserad. Den är producerad av ett kvinnokollektiv som jobbar under rättvisa arbetsvillkor. Produkterna bygger på mångåriga beprövade skönhetstraditioner – så testa dem du också!

Shoppa erbjudandet här, du vill inte missa det här >>>