Älskar du långa separerade, förföriska fransar? Eller föredrar du volym och fyllighet när du väljer mascarar? Vad du än gillar kan vi konstatera att mascaran är en viktig del av den dagliga makeup-rutinen. Une är märket som liksom har allt du kan tänkas kräva av en mascara – deras utbud är brett och deras naturliga mascaror är riktigt grymma! Läs mer om dem i vår stora guide.

Det franska märket Une är verkligen experter på att göra mascaror som passar alla behov. Här kan du läsa om vad våra bloggare tycker om de olika mascarorna. Mascarorna finns i brunt och svart och om du köper en just nu så får du 20% rabatt. Passa på!

Shoppa mascarorna med 20% rabatt här >>>

 

Une-eyes-only-mascara-black-600x600
UNE EYES ONLY VOLUME BLACK
Maya: 
En volymmascara med borste som både har stora och små strån för att den ska komma åt bättre, vilken den faktiskt gör på bara några svep. Det jag dock gillade med den var att den kom åt bra och även den var extra svart för “the black look”. Den heter ju eyes only och det tycker jag att den levererade.

Veckans eko: Den här mascaran gillar jag skarpt. Borstens form gör att mascaran är lätt att applicera utan att det blir klumpar, från rot till topp. Fransarna separeras och förlängs på ett sådant sätt att ögat verkligen ramas in. Det gör att eyeliner nästan känns överflödigt till vardags. Med lite eyeliner till blir det värsta party-mascaran.

Hannah: Unes hylsor är smidiga och denna är inget undantag. Guckan är halvblöt och kladdig och doftar lite lavendel (?). Man tar man den kortare borsten längst in vid fransrötterna och kan bygga volym, och sen tar man den de längre borsten och liksom drar mot fransarna. Det som händer då är att fransarna får väldigt fin och bra längd. Resultatet är kolsvarta fransar med både volym (tjockleck på fransarna) och längd. 100 % naturlig och innehåller Ecocert-ingredienser.


UNE_VOLUME_LINER-1-600x600 (1)

UNE LINER VOLUME 
Maya: En mascara med olika långa strån på borsten, vilket gör att den drar ut längden på fransarna väldigt bra man får jobba ut tjockleken lite på längderna. Jag gillar långa, men tjocka fransar som är kolsvarta och det går att åstadkomma men man får jobba lite extra bara.

Linda Öhrström (Skönhetspanelen): En bra vardagsmascara med avancerad borste för dig som gillar separerade fransar. Den nya designen gör att du verkligen kommer in till fransroten. När du får bra täckning vid fransroten ser fransarna fylligare ut och ögat får en fin form. Som en osynlig eyeliner!

Hannah: Det blir mycket volym i “botten” av fransarna, vilket ser riktigt bra ut. Sen målar man på med de längre piggarna och då förlängs fransarna riktigt bra. Summan är långa sexiga fransar med mycket volym! Väldigt bra hållbarhet, diskret doft och lätt att använda.

une-3-in-1-ultra-black-mascara-600x600

UNE 3 IN 1
Maya: Denna är nog min favorit, den gör allt i ett. Den ger volym, förlänger samt separerar väldigt fint. Jag har aldrig tidigare provat denna typen av borste för jag har alltid valt den tjocka typen, men oj vad överraskad jag blev. Dock fick jag jobba upp fransarna med toppen av borsten för att verkligen få till det där perfekta fransarna enligt mig, men det är bara enligt mina önskemål. Det fick jag även göra med alla tre mascaror.

Linda Öhrström (Skönhetspanelen): Bra mascara för dig som gillar mindre “tightare” borstar för precision. Smular inte när den torkat och är lätt att få bort utan att gnugga sönder ögonen. Borsten gör att just den här mascaran lämpar sej bäst för privat bruk.

Hannah: I ett enda svep får man svarta långa fransar. Blöt gucka som är lätt att arbeta med och lägga på flera lager av mascara. Bra hållbarhet, man behöver inte bättra på.

une-green-pride-volume-mascara-svart_V01-600x600

UNE GREEN PRIDE VOLUME
Maya– 5. UNE green pride volume mascara – är min favorit utav dessa två då den separerar, ger volym och du får den där tjockleken jag gillar nästa omedelbart. Dock har jag inte gjort vattentestet med den här, men jag vet att den sitter i hela dagen utan problem.

Hannah: Ger både längd och volym (tjocklek) åt fransarna och släpper inte under dagen. Tål ett yogapass.Suverän hållbarhet och dessutom hålls fransarna mjuka hela dagen. Lätt att tvätta av och doftar gott.

une-green-pride-ultra-black-volume-mascara-600x600

UNE GREEN PRIDE ULTRA BLACK VOLUME
Maya- 
En mascara med liten borste, vilket gör att du kommer åt alla de små fransarna bättre. Jag är van vid stora svarta borstar så när jag skulle testa denna lilla hade jag förutfattade meningar direkt. Dock kan jag meddela dig att denna lilla borste är otroligt effektiv och gav mig verkligen den volym jag hoppats på. Dessutom är den svart som natten och ger dig en “black look”, vilket jag älskar. Dessto svartare ju bättre!

Linda Öhrström (Skönhetspanelen):  Bra vardags-mascara för dig som vill ha lite mer volym. Smular inte när den torkat och är lätt att få bort utan att gnugga sönder ögonen. Pro Tip: Perfekt till smink-kittet då det är enkelt att få ur massa mascara till dina engångsborstar.

Kolla också indessa videos:
Jag & Ivan testar ekologiska mascaror från UNE – Vlogg
Recension av ekologiska mascaror – Vlogg del 2

 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>