Nu lanserar vi två treatment-kit från Maria Åkerberg för dig som vill ge din hy en ordentlig boost och behandling hemma. Ett kit för torr och trött hud som genast får tillbaka sin lyster och spänst, och en kur för dig som har problem med orenheter, acne och rosacea som är djuprengörande och uppfräschande.

 

Fuktgivande kur för torr och näringsfattig hud

Maria-akerberg-moisture-treatment-setMaria Åkerberg Moisturing Treatment är en återfuktande kur som boostar torr hud med näring och fukt, vilket ger lyster och en sammetslen hud. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock ej för hud med rosacea.

Moisturing Treatment innehåller den prisvinnande Papaya Peeling, 30 ml, som är en enzympeeling för ansiktet som försiktigt exfolierar huden och motverkar pormaskar. Samt den fuktgivande ansiktsmasken Face Mask Moist, 50 ml, som stärker, förbättrar strukturen och verkar utslätande på huden.

Köp här för 318 kr >>>

 

Renande kur som ge ny lyster

Maria-akerberg-clearing-treatment-setMaria Åkerberg Clearing Treatment är en utslätande, djuprengörande och uppfräschande kur som passar alla hudtyper, men är särskilt bra för rosacea och acne samt blandad och fet hud.

Clearing Treatment består av AHA & Jojoba Peeling, 30 ml som är en djuprengörande ansiktspeeling som motverkar pormaskar och förebygger acne, samt ansiktsmasken Face Mask Clearing, 50 ml, med kisel och vitamin C som ”suger upp orenheter” och verkar sammandragande på porerna.

Köp här för 308 kr >>>

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Hanna Göransson: Mitt bästa medel mot finnar – Face Mask Clearing >>>

Skönhetspanelen tipsar: Så blir du av med acneärr >>>

Hannah Sjöström: Kosttillskott för huden som jag äter just nu >>>