Hårtrender 2018. Känner du att det är dags att uppdatera hårfärgen? Vi har spanat in de hetaste färgtrenderna för våren 2018, och tipsar samtidigt om hur du kan fixa dessa hemma själv med vårdande örtfärg som ger håret en naturlig lyster.

 

Trend 1: Röd kastanj

Röda toner i ett mörkare hår är så trendigt och snyggt i vår. Nyanserna kan gå från ljusare tegelrött till mörkare burgundy. Fördjupa din egen hårfärg med en mörkare eller ljusare röd örtfärg för en fin och naturlig look.

Prova till exempel: Henna eller Red

Cultivators_trend_henna

 

 

 

Trend 2: Mörkt svartbrun

En mörkbrun färg som snuddar mot svart. Tänk dig den mörkaste bruna tonen: i solljus under dagstid kommer du uppleva fina bruna nyanser när solen slår mot håret och kvällstid blir du mörk och mystisk. Underhåll färgen genom att göra toningar med jämna mellanrum.

Prova till exempel: Chestnut

Cultivators_trend_deep-chestnut

 

Trend 3: Soft Brown

Naturliga bruna hårnyanser är så rätt i vår. Fördjupa din egna bruna färg med en örtfärg som ger håret ny glans och lyster utan att ge ett ”färgat” intryck.

Prova till exempel: Light BrownBrown eller Dark Brown

Cultivators_trend_brown

 

Trend 4: Sombre

Sombre (=soft ombre) ger en naturlig solkysst look som är vårfräsch och somrig. Färga tunna slingor och låt din naturliga hårfärg bevaras mellan slingorna för en naturlig känsla.

Prova till exempel: Blonde

Cultivators_trend_Blonde

 

Trend 5: Doppa topparna

Sätt en twist på ditt mörka hår med en intensiv röd nyans i topparna. Eller låt ditt ljusa hår få en modern look med toppar som skimrar i strawberry blonde – helt rätt för dig som vill ta ut svängarna i vår.

Prova till exempel: Red eller Burgundy

 

Cultivators_trend_red

 

Klicka här för att komma till alla hårfärger från Cultivators Organic Hair Color >>>

 

Mer läsning för dig:

Hårtrender för 2018