Hårtrender 2019. Nytt år – nytt hår? Ett sätt att snabbt fräscha till håret är att uppdatera hårfärgen. Och det kan man göra med hjälp av hållbara växtfärger! Vi har spanat in några hårfärgstrender för våren 2019, och tipsar samtidigt om hur du kan fixa dessa hemma själv med vårdande örtfärg som ger håret en naturlig lyster.

 

Inspiration till de trendigaste hårfärgerna: 

 cultivators-trend-black

Trend 1: Korpsvart

När vårmodet 2019 visades på catwalks runt om i världen syntes det kolsvarta håret, och vad passar bättre på vintern mot vinterblek hud? Svart passar utmärkt för dig som redan har brunt hår men som är ute efter ett tydligare statement – och som känns trendigt just nu!

Testa tex Black. 

cultivators-trend-caramel

Trend 2: Choklad

Den ljusa, mjukare chokladfärgen är i ropet just nu och den kan med fördel blandas med slingor som är lite rödbruna, som tex koppar. Eller så färgar man en ombre, där man färgar en mörkare färg upptill i håret (botten och lite ut i längderna) och sen färgar man med en ljusare nyans i längderna.

Prova tex Caramel. 

 

cultivators-trend-cassia

Trend 3: Platinum blond

60-talet är på väg tillbaka – så fram med tuperingskammen! Och även den platinumblonda nyansen i håret kommer tillbaka 2019. Det är svårt att få till den helt ljusa färgen utan blekning, men vissa örtfärger kan hjälpa till med nyanserna och ta dig lite närmare en kallare ljus färg.

Prova till exempel:

Golden blond eller Cassia  den tar fram gyllene toner och funkar mer som en behandling än hårfärg. Cassia kan användas som en inpackning, då och då, för att ge glans och vårda håret.

 

Cultivators_trend_henna

Trend 4: Röd kastanj

Röda toner i ett mörkare hår känns alltid fräscht på våren – och även 2019 är trenden tydlig – allt från koppar till ljusare tegelrött eller en mörkare burgundy kan lyfta din färg. Fördjupa din egen hårfärg med en mörkare eller ljusare röd örtfärg för en fin och naturlig look.

Prova till exempel: Henna eller Red

 

Klicka här för att komma till alla hårfärger från Cultivators Organic Hair Color >>>

 

Mer läsning för dig:

Veckans fråga: Går det att själv bleka håret naturligt?

Hur täcker jag grått hår naturligt utan att göra håret mörkare?