Ekologisk hudvård för män. Nu börjar det bli hög tid att fixa presenter till Fars dag, som i år infaller söndagen den 14 november. Här har vi listat sex ekologiska hudvårdspresenter i olika prisklasser som passar pappor i alla åldrar – och självklart funkar de lika bra som julklappar!

 

grön lycka misty woodland ekotvål

 

MULTITVÅL TILL FAR:

Rengöring till ansikte, händer och kropp. Här är en grym, ekologisk detoxtvål tvål berikad med aktivt kol från Grön Lycka. Den doftar varmt och mustigt av amber, oud, lime och frankincense – perfekt för den som gillar maskulina dofter. Fin att ge bort i en tillhörande tvålpåse eller tvålask kanske?

Grön Lycka, Misty Woodland >

 

 

 

 

Care of Gerd Muscle Liniment

 

 

PERFEKT TILL TRÄNINGSPAPPAN:  

Muskelliniment med naturliga ingredienser. Oavsett om han tränar mycket, har lite ont eller behöver få igång cirkulationen i musklerna: satsa på Muscle Liniment från svenska märket Care of Gerd.

Appliceras på den muskelgrupp som ska vara aktiv för att mjuka upp. Eller massera in på trötta muskler för att mjuka upp och få igång cirkulationen.

Care of Gerd, Muscle Liniment >

 

 

 

ekologisk rakgel för män

 

SKÄM BORT PAPPA MED EN LYXIG RAKUPPLEVELSE:

Lyxig rakkräm. En riktigt lyxig farsdagspresent kommer från brittiska Neal’s Yard Remedies som erbjuder ekologiska, väldoftande produkter som gör underverk för huden.

Denna Shave Cream är en lös kräm som passar perfekt att använda när man rakar sig. Doftar ljuvligt, skapar ett tjockt lödder och lindrar irritation i huden. I serien finns även ansiktskräm och after shave balsam.

Neal’s Yard Remedies, Close Shave Cream >

 

 

 

 

ekologisk skäggolja

 

TILL DEN SKÄGGIGE PAPPAN: 

Ekologisk skäggolja. En ekologisk och vårdande skäggolja är ju ett måste för männen i våra liv som odlar skägg.

Ett prisvärt och riktigt bra tips är skäggoljan från Benecos, som består av en lyxig blandning av kallpressade ekologiska oljor som ger skägget nytt liv och lyster. Den kommer i en praktisk flaska med pipett som gör det lätt att dosera.

Benecos, Beard Oil >

 

 

 

ansiktskräm för män

 

HUDKRÄM SOM ÅTERFUKTAR TILL FAR: 

Ekologisk ansiktskräm för män. Weleda har flera produkter anpassade för den manliga huden, som ofta är tåligare än kvinnors hud. Men icke desto mindre kan de behöva återfukta huden – särskilt nu under höst- och vintermånaderna!

Vi rekommenderar denna fuktkräm som är poppis bland våra manliga kunder – och vi gillar särskilt den minimalistiska tuben.

Weleda, Moisture Cream for Men >

 

 

 

 

dubbel dusch ekologisk

 

EKOLOGISK DUBBELDUSCH TILL FAVORITFARSAN:

Duschkräm och schampo i ett! Moderna pappor har mycket att stå i: familjelogistik, jobb, fritidsaktiviteter och träningar – och en medvetenhet kring miljö och ekologiska produkter såklart! Han uppskattar såklart ett smart duschgelé för hela kroppen och som också fungerar som schampo!

Perfekt att ha hemma i duschen och i träningsväskan. Maria Åkerberg har flera varianter i sitt sortiment och just denna har en doft av lime och den passar fett hår. Kan så klart användas av hela familjen!

Maria Åkerberg, Hair & Body Shampoo Lime >

 

 

 

Fler tips på gröna farsdagspresenter >>>

Tips på gröna gåvor till far!