Alltid.se heter ett nytt bolag på den svenska elmarknaden. Det är en eltjänst som lovar att du alltid får en lägre elkostnad än du har idag, dessutom till ett fast månadspris. Du behöver inte teckna ett nytt elavtal, utan du har kvar ditt gamla. Bra, eller hur? Men. Alltid.se har en annan stor fördel.

De vill att vi alla ska bli mer hållbara. Förutom att de erbjuder schysst el har de ett bonusprogram för dig som vill satsa på hållbarhet. Så om du är duktig på att till exempel hålla nere din energiförbrukning eller källsorterar samlar du ihop bonuspoäng som du kan handla för i deras hållbarhetsbutik eller skänka bort till välgörenhet. I Alltids webbtjänst kan du följa hur hållbar just du är.

Läs mer om alltid.se här.

Om du väljer att bli kund hos Allltid.se får du just nu ett presentkort i Naturligt Snygg Webshop värt 300 kronor. För att aktivera bonusen ange kod: Naturligtsnygg på alltid.se. Erbjudandet gäller hela sommaren!
Och du, det gör inget om du redan har ett elavtal med bidningstid kvar, du kan bli kund ändå. Hos Alltid.se har du ingen bidningstid och du blir alltid lovad lägre elkostnad än du har idag.

Här signar du upp dig.

 

alltidlogga (1)

Det här inlägget presenteras i samarbete med Alltid.se.