Meny

close

Omröstningen av Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2017 är avslutad

STORT TACK till alla er som varit med och röstat fram Årets Produkt 2017 i Organic Beauty Awards!
Den vinnande produkten blev Maria Åkerbergs Eye Creme More.
Webb_Eyecrememore
Bland er som varit med och röstat har vi utsett fem stycken vinnare, som alla vinner varsitt kit med de tävlande produkterna i Årets Produkt.
De fem vinnarna* och deras motiveringar är:
Sophie Svensson
Röstade på Bruns Balsam 03, med motiveringen:
Vad är inte bättre än krama in balsam på topparna, samtidigt gnugga bort sminket och därefter rakar benen MED SAMMA produkt? Vet du vad pricket över i:et är? Att jag även kan använda den utanför duschen som bodylotion.
Sara Löfving
Röstade på Eye Creme More med motiveringen:
Att vara småbarnsmor sätter sina spår, räddaren i nöden är fantastiska Eye Cream More. Den stramar upp och slätar ut, och de mörka ringarnas tid är äntligen slut. Kan inte tänka mig en mer självklar vinnare.
Malin Arnesson
Röstade på Carrot Oil från Rosenserien med motiveringen:
En olja som jag använder varje dag och nu har även min sambo börjat ta av den efter att han har duschat. Oljan har en fin orange nyans som gör att hunden får en fräsch lyster och den luktar gott. Oljan går in bra i huden och är precis lagom oljig. En produkt som jag inte vill vara utan. Hoppas att den vinner 🙂
AnnaKarin Risnert
Röstade på Care of Gerd Deo Unisex med motiveringen:
För att C/O Gerds deodorant är bäst. Jag letade länge efter en deodorant utan aluminium och trodde att jag skulle behöva gå tillbaka till en med aluminium tills jag hittade denna. Den fungerar klockrent, man håller sig fräsch och behöver inte oroa sig för att lukta illa eller oroa sig för risken att bli sjuk av aluminium = Bäst helt enkelt.
Madelen Lagerstam
Röstade på Eye Creme More, med motiveringen:
Ytterligare en produkt från Maria Åkerberg som verkligen fungerar. Detta är produkter med utmärkt kvalitet och dessutom till ett bra pris. Denna produkt är perfekt för trötta ögon med mörka ringar.
* Samtliga vinnare blir kontaktade per mejl av Naturligt Snygg under vecka 19. 

De tävlande bidragen är:

 • Ta en liten klick som en ärta, massera lätt in händer och fötter och på några minuter är du mjuk men kladdfri. Underbar citrusdoft som får dig att le.

 • Gel-serum som ger en intensiv fuktboost med bland annat granatäppeljuice och superskydd mot yttre påfrestningar.

 • Eko-glansdroppar som ger maximalt med lyster utan att tynga ner håret eller får det att se fett ut. Motverkar frissighet och vårdar med sina unika & lyxiga oljor.

 • Älskad av alla! Används som balsam, makeup-remover, rakkräm eller barnschampo. Tillsätt en droppe olja så har du en bodylotion. Allergicertifierad multiprodukt.

 • Warpaint är en unik, naturlig tandblekning. Ingredienserna är 100% naturliga och ekologiska. Dessutom curelty free och 100% vegan.

 • Ett kraftfullt fuktgivande anti-age serum med extrakt av broccoli, gurka, alg och Aloe vera som tillför huden antioxidanter och stimulerar kollagenproduktionen.

 • Har en frisk doft från frukter och bär som får de flesta att le och fundera över vilken fruktdoft de känner. Gör huden sammetslen!

 • En anti-age leave-on mask som ger huden en omedelbart uppstramande effekt och naturlig lyster. Ger både omedelbara och långsiktiga resultat.

 • Unisex Deodorant är fri från aluminium chloride, parabener och alkohol, men har ändå en mycket hög funktionsgrad för konsumenten.

 • Facial Scrub Deep Clean rengör huden effektivt med mjölksyra och Jojobakorn. Förpackningen är gjord av bioplast/sockerrörsmaterial.

 • Återfuktar så att det märks. Kliniska tester visar att hyaluronsyra har förmåga att bina fukt uppåt 90 gånger sin egen vikt och den ger önskat resultat.

 • Le Soap är en 100% naturlig ekotvål som stödjer BRIS med 2 kronor för varje såld tvål. Den är certifierad av både EKOGARANTIE och The Vegan Society.

 • Exklusiv ansiktsolja som får din hud att stråla! Absorberas snabbt, tillför näring och fukt och ger en fräsch lyster. Svanenmärkt och 100% vegansk.

 • En härlig kropps-scrub som liknar choklad men är gjord av carob-bönor. Ger massor av fukt, elasticitet och tar bort döda hudceller. Lämnar huden fantastiskt len och underbart doftande.

 • Med nyponfröolja, havtornsolja och extrakt av persiskt silkesträd har Eye Creme More en utslätande och uppstramande effekt på huden kring ögonen. Motverkar mörka ringar.