Meny

close

Omröstningen av Årets Gröna frisör är avslutad

Stort tack till alla er som var med och röstade!

Vinnaren presenteras senare i vår under prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2021.

Mer information på organicbeautyawards.se

 

De tävlande bidragen är:

 • Ekosalong i Göteborg där man får håret färgat och fixat helt utan kemikalier. Ägaren Alexandra brinner för schysst, grön hårvård och alla produkter som används är gjorda på naturliga ingredienser. Allt som används är godkänt av Grön Salongs miljöcertifiering.
  salongalexandra.se

 • Hållbarhetsarbetet genomsyrar Gröna Saxen, och de arbetar aktivt med att minska skadliga kemikalier på salongen i Stockholm. Använder växtfärger utan skadliga kemikalier som är biologiskt nedbrytbara.
  gronasaxen.se

 • Holistisk salong på Värmdö som erbjuder ekologisk hårvård och inre transformation. Drivs av Susann Gunnarsdotter Lampa som har utbildat många ekofrisörer. Erbjuder energiklippning, holistisk huvudmassage och växtfärgning.
  omtanke.se

 • Green Heads har ett holistiskt perspektiv när det gäller hårvård - de arbetar bara med naturmaterial, giftfria färger och produkter. Använder inga produkter med miljö- och hälsoskadliga kemikalier. Har två salonger i Stockholm.
  greenheads.se

 • En personlig, botanisk skönhetssalong och butik för hår och hud i Avesta. Salongen drivs av Camilla Nordholm. Här blir kunderna ompysslade i lugn och giftfri miljö och erbjuds olika hårbehandlingar med ekologiska och naturliga produkter.
  gaiaa.se

 • Bruns Frisörer finns i Malmö och Lund och är sedan 2012 en grön salong. Som grön frisörer utsätter de varken sina frisörer eller kunder för skadliga kemikalier. Deras färger och preparat är helt annorlunda mot traditionella, men uppnår samma resultat.
  brunsfrisorer.se

 • Clean Organics i Stockholm erbjuder en helt ekologisk hårvård som är skonsam för både kunden, miljön och oss frisörer. Arbetar med växt- och örtfärger som, till skillnad från traditionell hårvård, är helt fria från kemikalier samt förbättrar hårets kvalité.
  cleanorganics.se

 • I Delsbo ligger Fröken Grön's som har en ekologisk inriktning och erbjuder klippning, färgning och vårdande kurer med miljövänliga och naturliga metoder. Ett fint urval av ekologiska produkter för hår och skönhet.
  frokengrons.com

 • I Gamla Stan i Stockholm ligger OAS som drivs av fyra etablerade frisörer med lång erfarenhet av ekologiska giftfria produkter och metoder. De erbjuder exklusiv individuell hårvård med naturliga färger från växtriket.
  oassthlm.se

 • En certifierad Grön Salong som endast arbetar med miljö- och hälsomärkta och ekologiska produkter. En modern frisörsalong med kreativa medarbetare. Har ett fullt sortiment av ekologiska och miljövänliga produkter. I Gällstad, söder om Ulricehamn.
  studio157.se

 • Ecohair i Stockholm arbetar enbart med råvaror och produkter som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier. Samtidigt som de är skonsamma mot miljön bygger de upp och stärker håret. Alltifrån inredning till sopsortering sker med omsorg om miljön.
  ecohair.se

 • En ekologisk och naturlig frisörsalong i Karlsborg som drivs av Frida. Salongen erbjuder växtfärger, naturliga och miljövänliga färgbehandlingar, slingor, klippningar och spakurer med härliga alg- och lerinpackningar.
  fridasekofrisor.se