Sedan förra veckan har vi haft en tävling där vi bett er läsare att rösta fram och motivera höstens bästa naturliga handkräm. Många har deltagit och en vinnare har nu utsetts! 

Den vinnande handkrämen av de vi har i sortimentet blev Weledas Almond Sensitive Hand Cream (du kan köpa den, och flera av våra andra handkrämer, med 15 % rabatt om du klickar HÄR). Det var alltså den handkrämen som fick allra flest röster och som är höstens hetaste rekommendation att använda för att hålla dina händer mjuka och lena.

Den av alla våra tävlande som blev den lyckliga vinnaren av ett presentkort på 1000 kr hos oss på Naturligt Snygg blev: Sofia Persson!

Hennes motivering till varför Weledas Almond Sensitive Hand Cream är hennes favorit löd såhär:

– Fantastisk handkräm som doftar lagom mycket och snabbt absorberas. Håller händerna supermjuka. Jag använder denna även till min dotter med känslig hy och det med mycket gott resultat 🙂

Passa på att köpa den eller någon av våra andra handkrämer inför hösten redan nu, fram till och med torsdag har du 15 % rabatt på våra handkrämer, klicka här för att se utbudet!

Håll utkik efter fler roliga tävlingar hos oss framöver genom att följa oss på Facebook >>>