Swedish Stockings och Filippa K har precis lanserat ett superfint samarbete i form av hållbara strumpor. Vi vill ha alla!

 

Nu har svenska Swedish Stockings lanserat sitt samarbete som de gjort ihop med Filippa K. Tillsammans har de tagit fram en strumpkollektion som består av strumpbyxor och en knästrumpa i hållbara material. Samarbetet finns nu i butik och vi är helt sålda på de fina produkterna!Vi tog ett snack med Nadja Forsberg, medgrundare och varumärkeschef hos Swedish Stockings, för att få veta mer om samarbetet!

 

Varför är hållbarhet viktigt för er?

– För oss är det viktigt att tillfredsställa vår generations behov utan att äventyra nästkommande generationers behov. Hållbarhet är vår grundstomme och en hygienfaktor hos Swedish Stockings. Strumpbyxor är en petroleumprodukt och ett av våra främsta slit och slängplagg. Vår ambition är att influera och förändra strumpbyxindustrin. 

Berätta mer om samarbetet med Filippa K!

– Hela processen i sig har varit otroligt rolig! Att ta fram kollektionen såklart men också att prata om hur samarbetet ska kommuniceras. Vårt samarbete med Filippa K känns naturligt på många sätt. Vi riktar oss båda till den moderna, medvetna kvinnan och har liknande estetik. Men framför allt har båda varumärkena hållbarheten som genomsyrar allt vi gör. 

– Vilken är er favorit i kollektionen?

Astrid Fishnet är min personliga favorit. Ett sofistikerat och kvinnligt fisknätsmönster som lyfter hela min outfit om jag ska ut en kväll. 🙂

Kommer vi att få se fler samarbeten framöver?

– Det hoppas vi på! 

strumpbyxor filippa k swedish stockings