En riktigt härlig nyhet nu när vårsolen strålar som mest är att K-Beauty-märket Whamisa lanserar sin sol-serie med vårdande och skyddande produkter för både ansikte och kropp i Sverige. De koreanska skönhetsföretagen är ju proffs på multifunktionella produkter – och vem vill inte ha en riktigt bra ansiktskräm som både vårdar huden, döljer ojämnheter, ger perfekt finish och samtidigt har ett högt solskydd?! Trodde väl det! Scrolla genast vidare och spana in alla nyheter i butiken:

 

Whamisa-bb-swatch-produkt

Först ut är Whamisas nya BB Pact – det är en flytande BB-kräm i en smidig dosa med tillhörande puff som gör det enkelt att få upp rätt mängd och applicera.

Krämen har bra täckning och ger ett jämt resultat med perfekt finish. Och så har den solskyddsfaktor 50 – perfekt för oss som vill ha ett högt skydd i ansiktet!

BB Pact finns i tre nyanser: Pink Beige, Light Beige & Natural Beige och kostar 429 kr/styck.

 

 

 

 

Whamisa-sun-pact-duoTvå andra solskyddsnyheter för ansiktet är krämerna Sun Pact Natural Expression respektive Sun Pact Natural Tone Up. Båda två har spf 50, och skyddet kommer från naturligt framställd zinkoxid som skyddar huden utan att skapa irritationer. De innehåller också extrakt från aloe vera-blad som lugnar och läker huden.

Sun Pact Natural Expression har en lätt tonad färg som ger huden en naturlig lyster. Den kostar 379 kr och finns att köpa här >>>

Sun Pact Natural Tone Up har en lätt ljusande effekt, samtidigt som den vårdar och skyddar. Den kostar 379 kr, och finns att köpa här >>> 

 

 

Whamisa-sun-cream-spf14

 

Dessutom lanserar Whamisa två nya solskyddskrämer med spf 14 respektive 50.

Båda solskyddskrämerna innehåller naturligt zinkoxid samt titanoxid som ger ett fysiskaliskt filter mot solens skadliga strålar. Precis som Whamisas övriga produkter innehåller de ingredienser från blommor och växter som fermenterats för att öka effekten. Solskyddskrämerna är fri från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen och dofter som kan torka ut eller irritera huden – och passar alla hudtyper.

 

 

Sun Cream Spf 14 kostar 349 kr och kan köpas här >>

Sun Cream Sfp 50 kostar 349 kr och kan köpas här >>

 

 

Mer läsning för dig:

Guide till hudvården från K-beauty-märket Whamisa >>>

Recension: Kelp-mask från Whamisa >>>

Här hittar du hela Whamisas sortiment >>>