Borstar och tillbehör. Det är bara ett par månader sedan vi på Naturligt Snygg lanserade EcoTools populära sminkborstar och tillbehör, men de har snabbt blivit en supersuccé i shoppen.

EcoTools produkter håller riktigt hög kvalitet, samtidigt som de är snälla mot plånboken och miljön (allt material från EcoTools går att återvinna och sminkborstarnas handtag består av hållbar bambu och återvunnen aluminium) plus att de är riktigt snygga!!!

EcoTools sortiment är brett: från sminkborstar och makeuptillbehör till rengöringssvampar för ansiktet, kroppsborstar och skrubber och hårborstar.

Här är kundernas 5 stora EcoTools-favoriter just nu:

Ecotools DEFINE-AND-HIGHLIGHT-DUO

 

 

1. EcoTools Define & Highlight Duo

Detta set med två sminkborstar för highlight och contouring hjälper dig att skulptera och framhäva dina bästa drag. Perfekt duo för sminkväskan!
Ordinarie pris: 169 kr

 

 

 

 

Ecotools-7421-ECT-ECOPOUF-DUAL-CLEANSING-PAD-IN-PINK-M

 

 

2. EcoTools EcoPouf Dual Cleansing Pad

Detta är ett riktigt smart multiverktyg: på ena sidan en tvättsvamp och på andra sidan en peelingskrubb för kroppen. Så smart och skönt att alltid ha hängande i duschen. Dessutom ett riktigt kap!
Ordinarie pris: 59 kr

 

 

 

 

 

 

Ecotools-makeup-1607-ECT-EYEBROW-DUO-OUT-FRONT-M

 

 

3. EcoTools Brow Shaping Duo

Ett borstset med två borstar som hjälper dig att definiera, fylla i och styla dina ögonbryn. En perfekt duo för dig som vill ha snygga vårdade ögonbryn!
Ordinarie pris: 89 kr

 

 

 

 

 

Ecotools-makeup-1214-ECT-RETRACTABLE-FACE-BRUSH-OUT-M

 

 

 

4. EcoTools Retractable Face Brush

En smart borste för att applicera foundation, puder eller rouge. Den kommer i en smart hygiensk förpackning med lock – så bra att ha med på resan eller i sminkväskan.

Ordinarie pris: 125 kr

 

 

 

 

Ecotools-7481-Polish-Facial-Cloths-Stylized-M

 

 

5. EcoTools Polishing Facial Cloths

Härliga ansiktshanddukar i 100% ekologisk bomull för rengöring och makeup-borttagning. Kan användas för sig eller ihop med alla typer av ansiktsrengöringar.

Ordinarie pris: 109 kr

 

 

 

 

Klicka här för att se hela sortimentet av borstar och tillbehör från EcoTools >>>