Dags för en ny hårfärg till hösten? Vi har spanat in en av de hetaste hårtrenderna för hösten 2017 – Instagram svämmar redan över av tjejer med ljuvligt denimblå svall. Så se till att bli först av dina vänner och låt trenden spridas.

 

Tänkt dig ett par riktigt snygga slitna jeans, sådär perfekt nötta och i finaste blått. Varför hålla sig till plagg? Nu sprider sig trenden i frisörstolar världen över och vi är riktigt peppade på att prova – och vi vill se fler galet snygga blå hår i höst.

Det kan för många låta extremt för många med ”blått hår” men denim håret är inte långtifrån de ljusa blonda/grå håren som var en stor trend förra året. Ju mer du går in och kikar på hashtagen #denimhair på Instagram desto mer kommer du inspireras av att själv testa!

Är du inte beredd att gå all in och boka en frisörtid för en hel makeover så kan vi rekommendera att du testar dig fram hemma i badrummet; testa att färga några slingor, eller topparna eller varför inte bara under håret? Testa dig fram helt enkelt. Den perfekta blå färgen hittar du här: Cultivator´s Organic Hair Color – Indigo >>>

Utvald inspo från Instagram hittar du här – annars kan du scrolla vilt på hashtaggen #denimhair

denimhar 1
Källa: Instagram >

denim har 2
Källa: Instagram >

denim har 3
Källa: Instagram >

denimhar 4
Källa: Instagram >
 
denim har 5
Källa: Instagram >

 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>