Vi säger hej och välkommen till nyheterna från John Masters Organics som precis landat shoppen – Shampoo for Fine Hair with Rosemary & Peppermint och Repair Hair Mask for Damaged Hair with Honey & Hibiscus! Produkterna innehåller mer än 70% ekologiska ingredienser och naturligt framställda tensider.

Låt oss ta en närmare titt på nyheterna:

 

john-masters-organics-rosemary-peppermint-shampoo-for-fine-hair

John Masters Organics Shampoo for Fine Hair with Rosemary & Peppermint är ett lätt schampo speciellt framtaget för att behandla fint hår. Pepparmyntoljan rensar hårbotten från talg och schamporester, samtidigt som blodcirkulationen stimuleras. Det skonsamma schampot är berikat med åkerfräken och ekologisk rosmarin som motverkar att irritera hårbotten vid rengöring men också att bibehålla hårets naturliga tillstånd och återuppliva den naturliga hårcykeln. Håret stärks och lyfts med hjälp av ingrediensen kiseldioxid som även bidrar till ett fint och lätt hår.

Köp för 370 kr här! >>>

john masters-hair damage

 

 

 

John Masters Organics Repair Hair Mask for Damaged Hair with Honey & Hibiscus är för dig med torrt, skadat, färgat och kemiskt bearbetat hår. Det är en rik och lyxig hårmask med bacurismör och mongongoolja som ger håret en riktig rehab då den tillför mängder av fukt och näring som tränger in på djupet. Med ekologisk honung och doftande hibiskus ger denna hårmask ditt hår glans och gör det lätt att hantera och styla. Hårmasken är berikad med hyaluronsyra som tränger in i hårets kärna och bevarar fukten för att bibehålla ett så hälsosamt hår som möjligt.

Köp för 570 kr här! >>>

 

Klicka här för att komma till alla John Masters Organics produkter! >>>