MARIA ÅKERBERG. Sommaren närmar sig, och vad passar bättre än härliga nyheter från Maria Åkerberg? Vacation Scents-kit, solpuder, highlighter och underbara läppfärger – skapa en somrig känsla i badrummet och i sminkväskan!

Maria Åkerberg Vacation Scents – Sweet Breeze

maria-åkerberg-sweet-breeze

Ett kit som innehåller kombinerat schampo & duschtvål samt balsam med dofter av vaniljextrakt, grapefrukt och pepparmynta.

Schampoo som fungerar lika bra till att tvätta håret med till rengöring av ansiktet, eller varför inte som raklödder? Produkten torkar varken ut hår eller hud tack vare milt rengörande ingredienser från kokos och majs.

Balsamet är utredande, gör håret mjukt och tillför glans tack vare jojobaolja. Balsamet skyddar håret och förebygger kluvna och brutna hårtoppar.

Köp Vacation Scents Sweet Breeze här >>>

 

 

Maria Åkerberg Vacation Scents – Essential

maria-åkerberg-vacation-scent-essentialDetta härliga kit innehåller ett kombinerat schampo & duschtvål samt en roll-on deodorant med en frisk och kryddig doft av eterisk olja från grapefrukt och lagerblad.

Multischampot kan användas till att tvätta håret, som duschtvål för kroppen men även som raklödder. Ingredienser som kokos och majs bevarar huden och torkar inte ut den.

Deo roll-on Essential är snäll mot huden, och en aktiv mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper förhindrar doft vid svettning.

Köp Maria Åkerberg Vacation Scents Essential här >>>

 

 

Maria Åkerberg Glow Collection

maria-åkerberg-glow-collection-En unik palett med tre olika highlighter-puder som ger huden en vacker lyster. Glow Collection är en växt-och mineralbaserad produkt som vårdar huden, låter den andas samtidigt som du får ett vackert och hållbart glow. Paletten piggar upp trött hud, samt får huden att se frisk och återfuktad ut.

Köp Maria Åkerberg Glow Collection här >>>

 

Maria Åkerberg Bronzer – Suntan

maria-åkerberg-bronzed-sun-tanEtt växt- och mineralbaserad matt bronzer som ger en varm solkysst look. Mjukgörande ingrediens som kokos ger solpudret bättre formula och hållbarhet samt talk för att minska irritation i huden.

Köp Maria Åkerberg Bronzer Suntan >>>

 

Maria Åkerberg Lip Care Colour

Lip Care Colour-läppstiften har mineralbaserade pigment som ger läpparna en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar. Med hudvänliga ingredienserna som ricinolja som vårdar läpparna, candelillavax ger den härliga konsistensen och gör att läppstiftet sitter bättre samt fuktgivande olja från kokos.

Tre underbara sommmarnyanser:

Maria Åkerberg Lip Care Colour Blossom – Ljust korallrosa i en varm mättad nyans och gyllene skimmer.

Maria Åkerberg Lip Care Colour Sweetheart – Korallrosa läppstift i en varm, matt nyans med mycket pigment.

Maria Åkerberg Lip Care Colour Peachy –  Varm korallrosa läppstift med mycket pigment och gyllene skimmer.maria-åkerberg-lip-care-colour

Köp Maria Åkerberg Lip Care Colour här >>>

Mer läsning för dig om Maria Åkerberg:

Maria Åkerbergs hudvård – stor guide till alla serier