Vi är så peppade på sommarnyheterna från Maria Åkerberg. Produkterna som nu finns att köpa shoppen kommer göra din sommar lite snyggare och härligare.

Vi gillar att variera produkter utifrån säsong, eftersom huden både ser ut och beter sig på olika sätt under de olika årstiderna så vore väl något annat bara märkligt? Därför känns det extra glatt att Maria Åkerberg lyckades pricka in de där somriga behoven. Kolla bara in listan nedan:

maria-akerberg-endless-summer-600x600
Maria Åkerberg Endless Summer >>>
Alltså, mums! Den här fyrdelade paletten ger cravings! Vare sig du mixar och använder som bronzer, använder det ljusa skimret som highlighter eller fixar en schysst bronze-fade till ögonskugga när det vankas fest. SÅ snyggt. Den här tänker vi glänsa i så ofta vi kan.

maria akerberg lipgloss
1. Maria Åkerberg Lip Gloss Miami >>>
2. Maria Åkerberg Lip Gloss Lyon >>>
Ojoj, båda de nya läppglansen kommer i härligt fruktiga och kyssvänliga färger. Så matcha brännan med din favoritnyans och känn dig oemotståndlig, passar lika bra dagtid som i sommarnatten!

maria-akerberg-probioskin-600x600
Maria Åkerberg Probioskin kosttillskott >>>
Ett kosttilskott som balanserar såväl mage & tarmflora som din hy. Eftersom mage och hy går hand i hand kan du hjälpa dig själv att må och se bättre ut genom att ta probiotika invärtes. Det här känns som modern hudvård, det gillar vi!

tan-in-a-bottle-30-ml-1024x1024-600x600
Maria Åkerberg Tan In A Bottle, 30 ml >>>
Det här är en nyhet i miniformat. Perfekt nu när sommaren är här och du drar iväg på en weekend eller reser med flyg. Man vet aldrig när man kan behöva boosta brännan lite extra.

maria akerberg concealer
1. Maria Åkerberg Cover Stick Neutraliser >>>
2. Maria Åkerberg Cover Stick Nearly Brown >>>
Hej hopp, två riktigt härligt krämiga Cover Sticks! Två olika pennor med två nyanser i vardera ände ger löjligt många möjligheter att addera till din sminkrutin. Utöver att täcka över röda partier, blemmor eller blodkärl så kan du använda den som highlighter under brynet eller på kindbenet. Du kan använda den som bas under din ögonskugga för ett mer hållbart resultat. Eller varför inte testa en vag contouring? Vi älskar multiprodukter!

maria-akerberg-powder-puff-600x600
Maria Åkerberg Powder Puff >>>
Handen på hjärtat, visst byter du inte ut dina sminkverktyg och borstar tillräckligt ofta? Puderpuffar blir lite läskiga ganska fort och faktum är att många hudproblem kan förvärras eller till och med uppstå av smutsiga verktyg. Så passa på att köpa på dig några av den här mjuka puffen, du behöver den.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>