På sommaren är det lite extra skönt att skämma bort huden med härliga produkter – det rimmar ju så fint med semestern och att vi faktiskt exponerar huden lite mer än vad vi gör under vinterhalvåret!

 

Eftersom vi lever som vi lär så har vi bunkrat upp med härliga nyheter i lagerhyllorna inför sommaren. Så vare sig du ska ut och resa och behöver härliga minisar, om du vill skydda nosen från solen eller kanske ge bikinilinjen en snällare rakning så har vi produkterna för dig! Nedan listar vi några av våra favoriter – kanske kan du hitta en ny sommarfavorit i listan?

Biosolis Face Cream SPF 30, köp den här >>>

biosolis face cream spf 30
Solkrämen Biosolis Face Cream spf 30 ger ett bra solskydd för ditt ansikte. Krämen skyddar mot de skadliga UVA och UVB-strålarna från solen. Eftersom att krämen baseras på ekologisk aloe vera och växtoljor så verkar krämen vårdande samtidigt som den skyddar dig från solen.

 

Madara Moisture Soap – Mint Absinthe, köp den här >>>

Madara-soap-mint-absinth
En handtvål som är naturligt återfuktande och sprider en ljuvlig, förförisk doft baserad på mynta och absint. Veganvänlig och ekologiskt certifierad.

 

Madara Moisture Soap – Infusion Blanc, köp den här >>>

Madara Moisture Soap - Infusion Blanc
Madara Moisture Soap – Infusion Blanc kombinerar älggräset med vit jasmin för att skapa en rengörande, vårdande och återfuktande upplevelse. Veganvänlig och ekologiskt certifierad.

 

Lip Organic Intimate Care Shaving & Moisturising Oil, köp den här >>>

lip-organic-intimate-care-shaving-oil-600x600 (1)
Lip Organic Intimate Care Shaving & Moisturising Oil är en lyxig rakolja för intimområdet som är mjuk och passar känslig hy. Den gör din rakning smidig och skön.

 

Lip Organic Intimate Care Cleansing & Moisturising Oil, köp den här >>>

lip-organic-intimate-care-cleansing-gel-moisturising-oil-600x600 (1)
Lip Organic Intimate Care Cleansing & Moisturising Oil är en mild intimolja från Lip som varsamt rengör och verkar återfuktande och vårdande i intimområde!

 

Neals Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Skincare Kit, köp det här >>>

neals-yard-remedies-skincare-kit-rejuvenating-600x600
Ett set med ansiktsvårdsprodukter i den intensiva och aktiva Rejuvenating Frankincense-serien. Serien passar alla hudtyper men framförallt en mogen hy som behöver mer lyster.

 

Neals Yard Remedies Purifying Palmarosa Skincare Kit, köp det här >>>

neals-yard-remedies-skincare-kit-puryfing-600x600 (1)
Ett ansiktsvårds-set från Neal’s Yard Remedies som rengör och återfuktar huden. Perfekt för fet- eller blandhud med oljig t-zon.

 

Neals Yard Remedies Nourishing Orange Flower Kit, köp det här >>>

neals-yard-remedies-skincare-kit-noursering-600x600
Ett ansiktsvårds-set för torr och uttorkad hud. Produkterna innehåller ekologisk neroliolja (apelsinblomma), som balanserar hudens fuktnivå och ger lyster.

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>