Du har väl inte missat sommarens mest generösa kampanj från Maria Åkerberg? Upp till 50% rabatt på utvalda produkter, minisar och produktset. Passa på att handla redan idag – så kan du njuta av de här favoriterna hela sommaren!

 

maria-akerberg-mini-face-lotion-more

# Prova på den populära och prisvinnande ansiktskrämen Face Lotion More i sommar. Nu kan du köpa en praktisk mini på 15 ml för endast 69 kronor, perfekt att ha med på resan eller till sommarhuset! Detta är en limited edition – så passa på innan den tar slut!

Köp Face Lotion More, 15 ml, för 69 kronor här (ordinarie pris 129 kronor) >>>

 

 

Maria-akerberg-30ml-hand-cream

 

# Halva priset! Hand cream Beautiful gör inte bara dina händer mjuka och lena, den har också ett solfilter som gör den extra bra att använda under sommaren. Och så doftar den ljuvligt.
Köp här för endast 89 kronor (ordinarie pris 169 kronor) >>>

 

 

web_0002_liquid_soap_lemongrass_250_ml# Liquid Soap Energy funkar lika bra till händerna som på resten av kroppen. Har en uppfriskande doft av rosmarin, lavendel, enbär och citrongräs.
Köp här för endast 97 kronor, ordinarie pris 129 kronor >>>

 

 

 

vamos-a-la-playa# Sommarens andra superkit från Maria Åkerberg är Vamos al la Playa – ett perfekt set för sommarens utomhusdagar. Settet kommer i en snygg och praktisk orange Maria Åkerberg-bag och innehåller Protection Lotion Outdoor, 100 ml, Lip Care Outdoor (2 st!) och After Sun Lotion.

Köp Vamos al la Playa här för endast 499 kronor (ordinarie pris 785 kronor) >>>

 

 

Maria-akerberg-makeup-box-sweet-as-candy# Sist men inte minst är de två fullmatade makeup-setten från Maria Åkerberg: Bronze & Glow samt Sweet as Candy. Innehåller sju produkter vardera Compact Cover/Bronzer, ögonskuggor, rouge/highlighter, läppstift samt kajal och ögonbrynspenna. Missa inte dessa snygga och prisvärda makeup-set i sommar!

Köp Bronze & Glow här för endast 999 kronor (ordinarie pris 1233 kr) >>>

Köp Sweet as Candy för endast 999 kronor (ordinarie pris 1303 kr) >>>

 

Klicka här för att komma till Maria Åkerbergs sommarfavorit-kampanj >>>

Missa heller inte att vi utökat sortimentet med flera nya minisar från Maria Åkerberg – perfekt för sommarens resor >>>