Du har väl inte missat sommarens mest generösa kampanj från Maria Åkerberg? Upp till 50% rabatt på utvalda produkter, minisar och produktset. Passa på att handla redan idag – så kan du njuta av de här favoriterna hela sommaren!

 

maria-akerberg-mini-face-lotion-more

# Prova på den populära och prisvinnande ansiktskrämen Face Lotion More i sommar. Nu kan du köpa en praktisk mini på 15 ml för endast 69 kronor, perfekt att ha med på resan eller till sommarhuset! Detta är en limited edition – så passa på innan den tar slut!

Köp Face Lotion More, 15 ml, för 69 kronor här (ordinarie pris 129 kronor) >>>

 

 

Maria-Akerberg-Hair-And-Body-Beautiful-250ml# 50% rabatt på Maria Åkerbergs citrusdoftande storsäljare: Hair & Body Shampoo Beautiful, 250 ml. Ett milt vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. Den piggar upp torrt, matt och livlöst hår, och har en underbar doft av citron, bergamott, apelsin och kardemumma.

Köp Hair & Body Shampoo Beautiful 250 ml för endast 75 kronor (ordinarie pris 149 kr) >>>

 

 

 

Maria-akerberg-after-sun-lotion-30ml2# Unna din hud lite svalka efter en lång dag med sol och bad. Maria Åkerbergs After Sun Cream återfuktar, svalkar och lindrar huden – och gör den otroligt mjuk. Har dessutom en härlig doft som påminner om medelhavet.

Köp After Sun Cream för endast 25 kronor (ordinarie pris 49 kronor) >>>

 

 

Maria-akerberg-sun-kissed-set

Sun Kissed Set är det perfekta sommarglow-kittet som ger dig lyster och en fräsch look: innehåller solpuder, brun-utan-sol + aprikosrosa läppglans till ett superpris!

Köp Sun Kissed Set för endast 399 kronor (ordinarie pris 607 kr) >>>

 

 

 

 

vamos-a-la-playa# Sommarens andra superkit från Maria Åkerberg är Vamos al la Playa – ett perfekt set för sommarens utomhusdagar. Settet kommer i en snygg och praktisk orange Maria Åkerberg-bag och innehåller Protection Lotion Outdoor, 100 ml, Lip Care Outdoor (2 st!) och After Sun Lotion.

Köp Vamos al la Playa här för endast 499 kronor (ordinarie pris 785 kronor) >>>

 

 

Maria-akerberg-makeup-box-sweet-as-candy# Sist men inte minst är de två fullmatade makeup-setten från Maria Åkerberg: Bronze & Glow samt Sweet as Candy. Innehåller sju produkter vardera Compact Cover/Bronzer, ögonskuggor, rouge/highlighter, läppstift samt kajal och ögonbrynspenna. Missa inte dessa snygga och prisvärda makeup-set i sommar!

Köp Bronze & Glow här för endast 999 kronor (ordinarie pris 1233 kr) >>>

Köp Sweet as Candy för endast 999 kronor (ordinarie pris 1303 kr) >>>

 

Klicka här för att komma till Maria Åkerbergs sommarfavorit-kampanj >>>

Missa heller inte att vi utökat sortimentet med flera nya minisar från Maria Åkerberg – perfekt för sommarens resor >>>