Tack till alla er som varit med och betygsatt era favoritprodukter i webbshoppen i sommar: era rekommendationer och betyg gör det lättare för andra att hitta nya favoriter och välja rätt bland alla naturliga skönhetsprodukter!

Bland alla som varit med och tävlat och betygsatt produkter har vi utsett tre välförtjänta vinnare:

 

1:a pris går till Mira Stolpe Töreman som hittat en ny favorit i RMS Beautys snygga och naturliga sminkset Pop Collection:

Fantastisk palett med allt som behövs i makeupväg i otroligt snygga färger. Kul att få prova många produkter från RMS, den känns väldigt prisvärd. Jag köpte den efter att jag upptäckt att min lilla bebis blev ledsen när jag sminkade mig med mitt vanliga smink, kanske för att det luktade kemiskt. Med paletten från RMS kan jag vara nära henne och pussa på henne med sminket på! Rekommenderas varmt!

Grattis Mira som vinner ett presentkort på 1000 kr i webbshoppen + Pop Collection!
Vinsterna för 2:a & 3:e pris är varsitt ex av den recenserade produkten – och dessa två vinnare är:

Ebba Sundberg som recenserade den superpraktiska menskoppen Organicup:

Trött på illaluktande tampongsnöre, läckande bindor, onödigt lång mens och oralsexlösa dagar? Säg hej till den steriliserande och svinfräscha menskoppen!

Daphne Alice som recenserade Nvey Ecos hållbara Studio Primer+:

Jag trodde faktiskt inte att den här gjorde så stor skillnad, men så testade jag applicera min foundation utan denna först för att försöka spara pengar och såg direkt att sminket inte såg lika fint ut och höll betydligt sämre. Så trots sitt höga pris vill jag aldrig mer vara utan denna! 

 

Alla vinnare kontaktas personligen via Facebook och får därefter sina priser hemskickade!

Tack igen till alla er som var med och recenserade!

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>