Plumpande essence från Djusie och fluffig ansiktskräm från Pura Vida

Tänka sig att jag lyckats hitta två nya, fantastiska hudvårdsprodukter under en och samma vecka. Först den mysiga ansiktskrämen med CBD-olja och strax därpå dök den återfuktande essensen upp i brevlådan. Och i skitsnygg förpackning dessutom. Me likie!

Jag kör ju ganska minimaliska skönhetsrutiner nu för tiden så dessa hudvårdsprodukter passar perfekt in i min rutin. Men – jag har bara hunnit använda dem en kort period så jag ska inte ropa hej än men dom har helt klart stor potential till att bli stående favoriter.

Fler saker jag gillar jag med produkterna ♥

  • att jag redan upplever en jämnare hudton
  • hyfsat bra pris
  • roliga och unika ingredienser
  • barriärstärkande
  • passar även känslig hud
  • Kan användas morgon och kväll

Och du! Missa inte att följa mig på Ista för mer tips och inspiration om hudvård och hälsa!