Ekologisk barriärkräm, ansiktsmask och intimolja

Som nybliven mamma har hudvården kanske inte vart prio sista tiden men jag har faktiskt hittat tre riktiga godbitar som jag ville passa på att tipsa er om. Den första är en dyr men väldigt fin ansiktsmask från Tata Harper. Sen har vi en intim/multiolja från Lip organic intimate care och sist men inte minst, den ekologiska barriärkrämen från Madara som ger en grymt fin lyster.

Ni kan läsa lite mer om produkterna nedan ♥ Och följ mig på Insta vettja! @wellnesswarrior.sofi

 

peelingmask från tata harper

 

Peelande ansiktsmask

Denna ekologiska ansiktsmasken är från Tata Harper`s nya hudvårdsserie och den passar bra om man liksom jag har känslig hud, men ändå vill ha något som peelar bort lite trökiga, stökiga hudceller. Konsistensen är lite som en tjockare, vitaktig gel och den gör huden SÅ mjuk. Känns liksom återfuktande på riktigt och den exfolierar utan att irritera huden det minsta. Good shit!

 

 

 

ekologisk intimolja

Ekologisk intimolja

När man är gravid/ammar (eller är i klimakteriet) är det vanligt att fiffi  blir känsligare och torrare och då kan det vara en jädrans god ide att slopa duschgelén och testa en mild olja – som denna från Intim Lip Organic Intimate Care istället. Mitt ex är helt nautral men det finns även varianter som doftar lite trevligt om man föredrar det. Ps. finns även eko-glidmedel för den som önskar bra glid 😉

 

 

 

 

klimatkräm från madara

 

Glowig barriärkräm

Lite odryg men himla trevlig så kallad klimatkräm från Madara. Denna barrier cream är lite rosaaktig i färgen och ger ett fint glow. Jag använder den ofta både morgon och kväll och den är snygg under smink. Dessutom är den matad med massor av hudvänliga ingredienser som återfuktar, skyddar och lugnar min höstdeprimerade epidermis (typ hyaluronsyra, Cica, bisabolol och sheasmör). Mumma!