Vägen mot paradiset

En av mina favoritpersoner online just nu är Johannes Cullberg, hälsoaktivist och självutnämd planetskötare. I sin podd intervjuvar han intressanta personer och jag kan garantera dig både en och annan aha-upplevelse.

Hälsohormoner

Podden där det – inte helt otippat – snackas högt och lågt om hälsa och hormoner. Det är rätt mycket fokus på kost och nu senast på funktionsmedicin, vilket jag tycker är ett sjukt intressant ämne som jag har planer på att lära mig mer om framöver.

Högkänslighetspodden

Hsp, högsensitiv, starkskör? Yes, då är detta helt klart podden för dig. Jag lyssnade särsilt mycket på denna efter min utmattning/utbrändhet för några år sedan och det hjälpte mig verkligen. Den fick mig att förstå mig själv bättre, varför det blev som det blev och varför jag känner de känslor jag känner.

Huddoktorerna

Läkarduo med stenkoll på dermatologi. Här snackar det högt och lågt om hud och hudsjukdomar och ämnen som berörs är bl.a rosacea, stressad hud och akne. Intressant och lärorikt, på ett skönt och avslappnat sätt.

Johannes Hansen Podcast

Johannes podd är allt man behöver för att ta sig ur sin trygga, tråkiga comfort zone. Han ger dig mentala verktyg och får en att ifrågasätta sina ”sanningar” om sig själv. Många korta podd-avsnitt som kan avverkas på resande fot eller läs hans böcker om du vill grotta ner dig ordentligt i personlig utveckling.