Det finns en Tacos för alla, visst är det så?! 😉 Vanlig svennebanan-tacos, fishtacos, tacos med kyckling, tacomackor, halloumitacos och så vidare. 

Sjäv äter jag nog tacos i snitt en gång i veckan, dock sällan på fredagar. Den sedvanliga taco-middagen hemmma hos oss består ungefär av det ni ser på bilden + riven ost och nån halvspicy salsasås såklart. Numera brukar vi även variera mellan nötfärs och Anammas vegofärs som är sojabaserad. Den funkar superbra om man vill ha ett vegetariskt alternativ.

Brödet brukar vi också variera men just nu är det hårda skal som gäller. Crunchen lyfter liksom rätten och även om det gör själva ätandet aningen mer komplicerat så är det oftast värt det. Och blir man lat så kan man ju alltid göra som jag gjorde till lunch igår – en mumsig tacotallrik med kokt ägg. Dagen-efter tacos utgör ju även den perfekta lunchlådan; snabbt, enkelt, nyttigt och billigt!

Annars är guacamolen absolut viktigast för mig; ingen guaca, ingen tacos. Hårt men sant, haha. Jag älskar ju avokado i allmänhet och guacamole i synnerhet!

Sugen på tacos nu? Då har du 13 grymma tacos-recept här att bli inspirerad av ♥