BYBI fortsätter att lansera spännande, veganska hudvårdsprodukter och nu har jag testat deras nya rengöringsolja.

Oljan kommer, liksom BYBI’s andra produkter, i fina och färgglada förpackningar och jag gillar att det kommer lagom mycket produkt när jag ska dosera i handen.

Efter att jag snabbt doftat på innehållet i den solgula flaskan så var jag helt säker på att den innehöll mandelolja men efter att ha kikat på in INCI lite närmre så har jag förstått att den inte gör det. Jag tycker hur som helst att den doftar lätt av mandel samt lite örtigt =P

Swipe Clean löser upp sminket (även den foundation som jag brukar få kämpa med att bli av med, haha) och rengör huden utan att lämna en fet hinna eller oljig känsla på huden. Den är mild men tar bort min mascara utan problem – utan att svida i ögonen. Plus i kanten för att den är fri från eteriska oljor och för den härliga sammansättningen av vegetabiliska oljor. Full pott till BYBI denna gången! ♥

Betyg: 5/5 toasts