Då har jag äntligen tagit mig i kragen och provat lite nya, gröna basprodukter i makeupen: foundation, consealer och bryn närmare bestämt!

Jag är ju framförallt en skincare-kind-of-gal men när man får hem ett gäng finfina makeup-produkter som dessa så måste man ju såklart testa. Det jag prövat nu i veckan är basprodukter – sånt som jag använder till vardags. Foundation, bryn-pomade och consealer. Consealer använder jag ärligt talat inte så ofta men det är najs att dutta lite runt ögat som jag gort nedan och jag blev faktiskt lite chockad över hur stor skillnad det blev, haha. På bilden nedan har jag consealern på mitt högra öga och jag ser ju helt klart lite piggare ut. Eller hur?! =P

På samma bild har har jag även foundation (i hela ansiktet) samt målat ena brynet med ett brynvax/pomade, som faktiskt råkade var helt rätt i färgen så det var himla trevligt. Otroligt dryg produkt dessutom som satt på plats hela dagen. Cream Foundation (nyhet) från Lily Lolo är krämig, semi-matt och täcker bra. Jag applicerade den med en fuktig beutyblender/svamp och det gick fint. Dessutom innehåller den jojobaolja och arganolja och ska vara anpassad för normal-torr hud + känslig, som jag ju är.

Moisture-misten från lyxiga Evolve (kolla in deras nyheter vettja) har snabbt blivit en favorit och den duschar jag praktiskt taget i på morgonen efter att jag tvättat ansiktet med en mild cleanser. En fuktmättad hud känns skönare på alla sätt och vis och ger helt klart en snyggare finish 😉 Mumsig doft dessutom! ♥

Ha en fin dag nu allihop – och säg något snällt till en någon som inte förväntar sig det! Puss & kram Sofi

PS. Du hittar mig på INSTA under namnet sofilosofi.