Denna årstiden är det många som upplever problem med sin hud så därför kommer här lite hudvårdtips och trix ♥

Stramare än Cher i ansiktet efter rengöring?

Prova en vårdande, krämig cleanser alternativt en rengöringolja som inte strippar huden på sitt naturliga smörjmedel. En bra rengöring för DIG är en rengöring som gör rent, återfuktar/återfettar och lämnar huden lugn. Regelbunden exfoliering är också att föredra om du vill behålla lystern framöver.

Har du har en favoritkräm som du gärna vill fortsätta använda trots att det blivit snorkallt?

Blanda den bara med några droppar ekologisk ansiktsolja så blir den lite extra juicy. Alternativ 2: applicera din kräm först och följ sedan upp med en trevlig ansiktsolja för att låsa in fukten och ge huden en extra boost. Jag gillar att köra alternativ 2 på kvällen då det kan bli lite mucho på dagen.

Känns din makeup torr och kakig?

Testa isåfall att applicera en återfuktande primer efter din ansiktkräm! Jag föredrar personligen kombinerade primers-mistar som kan sprayas på. Det både känns ruggigt skönt och ger din bas godare förutsättningar att hålla dagen ut. Sen så är ju ett återfuktande serum ALDRIG fel att starta rutinen med.

Svårt att få till en riktigt snygg finish när du sminkar dig? 

Då tycker jag att du ska prova att applicera din foundation/CC/BB med en fuktig svamp (fukta den gärna med en mist om du har råd, haha) och pressa försiktigt in produkten i huden. Jag lovar – det är mycket bättre än att borsta runt dina (döda) hudceller med en borste. Här snackar vi glow, vänner!

Hjälper det inte med en ny, fabuolous hudvårdsrutin?

Well, du är vad du äter och det gäller även din hud. Så satsa på extra mycket frukt och grönt men kanske framförallt på bra fetter som smörjer huden inifrån. Avokado, walnötter och fet fisk är säkra kort. Även tillskott är Omega 3 kan göra susen.

facemist glowmakeupsvamp till foundationkosttilskott av omega 3