Häromdagen fick jag finlevernas från naturligtsnygg.se och i paketet låg bland annat den nya, guldiga ansiktsmasken från BYBI samt deras nya ansiktkräm med solskydd – som jag kommer spara till vår/sommar. Britiska BYBI är duktiga på att göra produkter som sticker ut lite och jag gillar att dem inte fegar ut när det kommer  till färg och form.

Ceramid-kapslarna från Börlind har jag väldigt höga förväntningar på och tanken är att dem ska rädda min torra, trökiga vinterhud. Jag började använda dessa som ett serum igår och kommer köra en kapsel om dagen framöver.

Mandelrengöringen från Weleda har jag redan hunnit testa och den passar absolut min känsliga hud väl. Miccelärvattnet med hallonet på flaskan kommer från Mossa och det tänker jag testa att använda på mornarna, när det ändå inte krävs någon avancerad rutin.

Jag har också snabbt testat borsten från Less is More och den kändes såå skön jämfört med den trötta, plastiga varianten som jag haft i hundra år.

Wat else…? Jo, det kom även med en facemist från Evolve som jag typ älskar – Daily defence minsten. Jag har använt den flera gånger per dag – men främst som ansiktvatten innan applicering av kräm/serum. Det förbättrar absorberingen av efferkommande produkter och känns mindre fett. Gillar doften, som påminner om BYBI’s hyaluronmist, men denna känns matigare och mer vårdande.

Har DU några självklara hudvårdsfavoriter i höst/vinter? Berätta gärna♥

Puss / S

Följ mig: @sofilosofi