Häromdagen fick jag hem lite nya gröna hudvårdsprodukter från AnneMarie Börlind, och om tyskland är lika bra på hudvård som på bilar så kan ju detta bli riktigt bra 😉

Jag har precis använt slut såväl rengöring som nattkräm och kände att det var dags att testa ett nytt, ekologisk märke så jag valde att starta med tre produkter ur deras ZZ-serie. Dessa produkter är för känslig och reaktiv hud och ska bland annat verka reparerande, lugnande och skyddande. Produkerna innehåller tydligen också ett komplex av pre- och probiotika som ska reglera hudens naturliga bakterieflora och stärka den viktiga hudbarriären. ZZ-serien är fri från alkohol och eteriska oljor (bör undvikas på känslig hud enligt mig) och produkterna innehåller, utöver ovan nämnda ingredienser, bl.a glycerin, squalene och sheasmör.

Följande prdukter ska nu testas och utvärderas:

AnneMarie Börlind ZZ Sensitive Cleansing emulsion

AnneMarie Börlind ZZ Sensitive Protective Day Cream

AnneMarie Börlind ZZ Sensitive Regenerative Night Cream

Om du vill läsa mer hudbarriären och hur den kan bromsa hudens åldrande så finns mitt inlägg om det HÄR. 

Have a good one ♥

/ Sofi