Jag har precis gjort en välkomst-intervju där jag svarat på alla möjliga frågor om mig själv men jag tänkte att jag även skriver ihop en kortare presentation här =D

Yes, Sofi heter jag och bor med min kära sambo och vår hund Charlie i Kullavik som ligger strax söder om Göteborg. Jag har innan dess bott i stan i många år men sen fick vi tag på en tomt här och det ena ledde till det tredje. Jag ÄLSKAR att få bo nära havet och ångrar inte en sekund att vi flyttade från storstadssmeten. Det är liksom ett helt annat lugn här 🙂

För några veckor sedan påbörjade jag en utbildning till Hälsocoach men jag är också Hudterapeut och har jobbat många år i skönhetsbranschen. Jag har även bloggat en del samt drivit en egen webbshop under en period.

Här på min blogg kommer jag skriva om lite av varje beroende på dagsform men fokus kommer att ligga på hälsa och wellness. Tänk en mix av body, mind och soul. Ni kommer såklart också att få följa med mig på min hälsocoach-resa och där kommer jag att dela med mig av nya lärdomar, träningsinspo, personlig utveckling m.m.

Sen blir det självklart lite recensioner, hudvårdssnack, enkla recept (mat är livet) och kanske en och annan bild på min fräkniga och mycket hårfagra ”son” Charlie, haha.

Jag hoppas verkligen att ni kommer vilja hänga här med mig framöver! It’s gonna be fun ♥

Och förresten. Kolla gärna in mig på Instagram där jag finns under namnet @sofilosofi

Puss & kram,

/ Sofi