Den nya facemisten från c/o Gerd visst jag att jag skulle gilla redan när jag plockade upp den ur paketet. Och det gjorde jag minsann! Jag menar, vad känns mer passande än en lugnande, svalkande, gurkdoftande mist i lyxig glasflaska en varm sommardag som denna?

Hyaluronic Facial Mist har en tunn ingredienslista, vilket jag föredrar, och den innehåller flertalet bra fuktbindande ingredienser som glycerin, sodium PCA och hyaluronsyra. Den funkar även super som ansikstvatten och gör så att lite tyngre produkter, som min rosehip-ansiktsolja, absorberas betydligt bättre.

Jag ställde den dessutom i kylen igår vilket visade sig vara ett genialt drag med tanke på hur varmt (läs svettigt) det är här ute på altanen just nu. Tänk att sommarvärmen kom tillbaka, SÅ tacksam för det. Strax dags att vandra ner till havet och ta sig ett dopp 😀

Betyg: 4,5/5