Den perfekta rufsiga beach-frisyren skapar man snabbt och enkelt med saltvattenspray! Har man chansen att bada i salta vågor i sommar ska man såklart ta den – men för oss andra finns ju saltvattenspray på flaska som fixar den rätta sommarfrisyren på ett kick, samtidigt som det vårdar håret!

Ett bra saltvattenspray hjälper dig att få till den perfekta beachbohemiska looken med busiga lockar samtidigt som håret får lite mer stadga och struktur.

John Masters Organics ekologiska saltvattenspray med lavendel är en superfavorit bland våra kunder. Inte så konstigt eftersom den utöver saltvatten innehåller vårdande ingredienser för håret och äkta eterisk olja av lanvendel som skyddar håret och förhindrar den uttorkande effekten som havssalt kan ha på håret – och en bonus är såklart att den doftar alldeles ljuvligt av lavendel.

Även om många förknippar saltvattenspray med sommaren, så är det en produkt som passar utmärkt att använda året om när du vill få volym eller lockar:

För att få volym: Spraya i hårbotten, låt det torka till lite och ”gnugga” sedan försiktigt med fingertopparna i hårbotten för att lyfta håret och få till volym. Du kan också spraya i blött hår och föna upp en grym volym!

För att få fram lockar: Spraya saltvatten i längderna och krama fram fina vågor och lite struktur. Eller spraya saltvatten i blött hår, fläta håret och låt det torka ordentligt innan du tar ut och njuter av ditt lockiga hår!